Gå til innholdet
Kom i gang

Få kontakt med kunder i nabolaget og rundt om i verden

+ 50
bærbar datamaskin
%

av kunder globalt sier de bruker Google til å oppdage eller finne nye merker

59
%

av kunder globalt sier de bruker Google til å søke etter informasjon i forkant av et butikk- eller nettkjøp

9

områder med én milliard brukere hver

Fra Google Søk til Google Maps – gjør Google til butikkfronten din

Vis produktene dine på de forskjellige Google-tjenestene, og nå ut til milliarder av brukere – rundt om i verden og på nettet.

Google

YouTube

Maps

Assistent

Gmail

Chrome

Android

Play

Google Søk

Når kunder ser etter noe nytt, er Google første stoppested. Med løsningene våre kan du nå ut til flere nye kunder som søker etter det du selger – enten de bare titter eller er klare til å kjøpe.

Google Maps

Mer enn én milliard mennesker bruker Maps hver dag for å reise og utforske lokale bedrifter. Sørg for at kundene finner det de trenger, når de er i nærheten – og klare for å handle hos deg.

YouTube

Mer enn 90% sier de har oppdaget nye merker eller produkter på YouTube. Nå ut til disse kundene når de skal se video – enten de undersøker et produkt, er midt i kjøpsavgjørelsen eller henter inspirasjon til neste kjøp.

Google Assistent

Stemmeteknologi, som Google Assistent, har endret måten folk søker etter informasjon på. Nå er det enklere og raskere å få ting gjort. Med Google-assistenten tilgjengelig på over én milliard enheter globalt, som telefoner, klokker og smarthjem, gjør teknologien det også mulig for merkevarer å bygge forhold til kundene på mer meningsfulle og naturlige måter.

Google Bilder

Sørg for at produktene dine dukker opp på høyvisuelle steder som Google Bilder, der folk er mottakelige for ideer og kan oppdage det du selger.