Kom i gang

Alt du trenger for å få maksimal nytte av Google-produktene

Finn hjelpen du trenger, hos Google Brukerstøtte

Har du spørsmål om produktet ditt? Du kan enkelt feilsøke ved å gå til brukerstøtten for de forskjellige produktene våre.

Videreutvikle bedriften din med statistikk og opplæring

Relevante kasusstudier, bransjetrender og digital opplæring for å gjøre opplevelsen din bedre når du bruker løsningene våre.

Think with Google

Få tilgang til de nyeste markedsundersøkelsene, og oppdag digitale trender med datarapporter, veiledninger, infografikk og artikler.

Finn ut mer

Academy for Ads

Med disse kursene legger du et godt grunnlag for å lykkes med Google Ads, uansett hvilket kunnskaps- eller erfaringsnivå du starter på.

Finn ut mer

Få kontakt med bedrifter over hele verden

Annonsørfellesskapet vårt er en ypperlig ressurs for bedrifter i alle størrelser. Få nyttige råd om alt fra statistikk og vekst i bedriften til produkttips samt feilsøking av problemer.

Engasjer deg

Skap vekst i bedriften med Googles CSS Partners-program

Comparison Shopping Partners-programmet vårt skal være til nytte både for tjenester for prissammenligning (CSS-er) og for selgere. Deltakerne som er med i Comparison Shopping Partners-programmet, har spesialkompetanse som kan bidra til at du får maksimalt ut av Shopping-annonsene dine, og dermed får flere kunder.

Finn en partner
  • 1 I Europa kan Smart Shopping-kampanjer brukes sammen med alle tjenester for prissammenligning (CSS) du samarbeider med. Annonsene vises på generelle søkeresultatsider samt andre plattformer som er valgt av tjenesten for prissammenligning.