Chrome
Chrome er en rask, enkel og sikker nettleser.

Enkel sikkerhet
– for alle

Det skal ikke være nødvendig å være sikkerhetsekspert for å surfe på nettet. Chrome er utviklet for å være sikker som standard og enkel å bruke for alle.

Surf trygt, og unngå skadelig programvare og farlige nettsteder.

Unngå farlige nettsteder

Med Google Safe Browsing-teknologien beskyttes du fra en rekke skadelige programmer, nettfisking og sosial manipulering som kan stjele passord eller infisere maskiner. Hvis noe virker mistenkelig, får du et varsel fra Chrome før du besøker nettstedet.

Finn ut mer
Chrome oppdateres automatisk.

Ha alltid det nyeste innen sikkerhet

Chrome oppdateres automatisk hver sjette uke, så du har alltid de nyeste sikkerhetsfunksjonene og feilrettingene. Hvis vi oppdager en alvorlig sikkerhetsfeil, sender vi ut en feilretting innen 24 timer – du trenger ikke å oppdatere.

Finn ut mer
Ikoner viser om et nettsted er sikkert.

Beskyttelse du kan se

Med Chrome ser du enkle ikoner og enkel tekst som forteller om et nettsted er sikkert. Du trenger bare å ta en rask titt på adressefeltet for å være sikker på at du surfer trygt.

Finn ut mer
Med Chrome er det enklere å administrere og sikre passord.

Den enkleste måten å huske passordet ditt på

Unike, sterke passord er et av de beste tiltakene for å være trygg på nettet. Med passordbehandling i Chrome er det enklere å huske passord, så du trenger aldri å bruke dem på flere steder.

Finn ut mer
Surfingen er privat med inkognitomodus.

Surf privat med inkognitomodus

Surfing i inkognitomodus forhindrer at besøkene dine på nettsteder og nedlastingene dine blir registrert. Informasjonskapsler som opprettes mens du bruker inkognitomodus, slettes umiddelbart når du lukker alle åpne inkognitovinduer.

Finn ut mer
Last ned Chrome for personlig bruk eller bedriftsbruk.

Sikker på alle nivåer

Chrome har sikkerhetslag som beskytter deg mot nye og økende trusler. De dyptgående sikkerhetstiltakene gjør Chrome til en pålitelig nettleser for både enkeltpersoner og bedrifter.

Finn ut mer

For alle enhetene dine

Få samme Chrome-opplevelse på alle enhetene dine. Spar tid og skriv mindre ved å få tilgang til bokmerkene og nettleserinnstillingene dine – uansett hvor du er.