Få mer ut av nettet med Googles smarte funksjoner

Alt du liker med Google, er med i Chrome. Og når de smarteste verktøyene på nettet er innebygd, kan du fokusere på det du holder på med.

Svarer før du er ferdig med å skri …

Svar rett i adressefeltet? Ja, takk! Adressefeltet i Chrome bruker Google Søk for å gjøre det raskt og enkelt å søke. Adressefeltet søker også i Google Disk, så da blir det enda enklere å komme i gang med neste ukes ferieplaner.

Parlez vous nettspråket?

Uansett hvor du er på nettet eller i verden, kan Chrome oversette hele nettsteder med ett klikk. Chrome spør automatisk om du vil ha oversettelse når du trenger det.

Si farvel til irriterende annonser

Den innebygde annonseblokkeringen til Chrome fjerner irriterende og skadelige annonser og hindrer dem i å få tilgang til datamaskinen eller telefonen din. Med færre nedtellinger, sideovertakelser og videoer som spilles av automatisk, kan du fokusere bedre på det du holder på med.

Chrome er skreddersydd for deg

Når du er logget på og slår på synkronisering, får du mer av det du liker best. Alt er tilpasset deg, fra skreddersydde innholdsstrømmer på mobilenheter, til adressefelt som kan søke i Google Disk-mappene dine.

Hold deg oppdatert med artikler som passer for deg

Når du er på telefonen, viser Chrome artikler, blogger og innhold vi tror du liker. Jo mer du bruker Chrome, desto mer tilpasser den seg etter deg. Derfor er alltid ting som er relevante for deg, lett tilgjengelig.