Knytt kontakt med en Google Partner.

Trenger du hjelp til å administrere annonseringen din på nettet? Inngå samarbeid med nettkonsulenter, byråer, markedsførere og spesialister som er opplært og sertifisert av Google.

Finn en partner

Er du en nettkonsulent eller et byrå? Bli med i Google Partners.

Finn ut hvordan

Se etter merket.

Google Partners-merket er et bevis på at partneren har bestått sertifiseringseksamener for Google AdWords-produkter og har oppdatert produktkunnskap. De har gjort seg fortjent til det, med andre ord.

Få hjelpen du trenger.

Google-partnere kan spesialisere seg innen ett eller flere av disse AdWords-produktområdene:

 • Søkeannonsering

  Disse partnerne kan hjelpe deg med å opprette og optimalisere annonser som vises på Google Søk. De kan også bistå med budsjettering og strategier for bruk av søkeord.
 • Mobilannonsering

  Partnere som er sertifisert i mobilannonsering, kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder på mobilenheter gjennom tekst-, bilde-, video- og HTML5-annonser.
 • Videoannonsering

  Trenger du hjelp med å implementere og optimalisere kampanjene dine for videoannonser på YouTube? Disse partnerne kan hjelpe deg.
 • Bannerannonser
  Bannerannonser

  Bannerannonsering

  Disse partnerne kan hjelpe deg med å lage spennende visuelle annonser som når ut til potensielle kunder på over to millioner nettsteder og i mer enn 650 000 apper.
 • Shopping-annonsering*

  Sertifiserte partnere hjelper deg med å få produktene dine på Google Søk, konfigurere varelageret ditt i Merchant Center og opprette Google Shopping-kampanjer.
  * Eksamenen i Shopping-annonsering er ikke tilgjengelig på alle språk. Du kan sjekke hvilke språk dette gjelder, i brukerstøtten vår.
Hopp over annonsen

Annonse 0:{[eventToControllerCtrl.data ? eventToControllerCtrl.data : 30]}

 

Kaffebønnen kaffehus

Nyt lokal økologisk kaffe

 

Kaffebønnen kaffehus

Nyt lokal økologisk kaffe

 

Kaffebønnen kaffehus

Nyt lokal økologisk kaffe

kaffe

Finn riktig partner.

Søk etter partnere med Partners-merket over hele verden, som kjenner bransjen og spesialiserer seg på det du er ute etter. Sortér etter ekspertise, sted og budsjett for å finne riktig partner for nettopp deg.

Finn en partner

Google kan ikke garantere for resultatene eller kvaliteten til partnerne som er oppført i Googles partnersøk. Google tar ikke betalt for å inkludere noen i denne katalogen og tar heller ikke imot betaling i bytte mot bedre plasseringer.