Smart Shopping-kampanjer og lokale kampanjer oppgraderes til Performance Max-kampanjer i 2022. Lær mer
Kom i gang

Smart Shopping-kampanjer

Dagens kunder er alltid til stede. De handler sømløst på alle plattformer og enheter, både på og utenfor internett. Med Smart Shopping-kampanjer kan du vise produktene dine til kunder som ser etter det du tilbyr, på Google – enten kundene er hjemme, ute på mobilen eller i butikken. Og best av alt: du betaler bare når de klikker.1

Kom i gang Se video

Her er ting du kan gjøre med Smart Shopping-kampanjer

Nå ut til flere

Med Smart Shopping-kampanjer er produkter kvalifisert til å vises på alle Google-tjenester og nå brukere hvor enn og når enn de søker etter eller forbruker innhold.

Bidra til økt trafikk og økt salg

Med Shopping-annonser hjelper vi flere kunder med å finne produktene dine – på nett og i butikk.

Få tilgang til statistikk og trender

Vil du vite hva som selger? Vi hjelper deg med å vise detaljert informasjon og finne ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Du kan også få markedsstatistikk for å gjøre tilbudene dine bedre.

Vis annonsene dine til flere hundre millioner potensielle kunder på Google hver dag

Google Søk

Folk søker etter det de ønsker seg. Med Smart Shopping-kampanjer kan du vise produktene dine til potensielle kunder som ser etter det du selger, på Google. Og det beste er: du betaler ikke med mindre du får resultater.

Google Displaynettverk

Nå ut til kundene før de i det hele tatt har begynt å søke etter det du tilbyr, for eksempel når de leser på favorittbloggene sine, bruker mobilenheter og -apper eller bruker et eller en av de mange millionene av partnernettsteder, -videoer og -apper på internett.

Vis produktene dine på enda flere Google-tjenester

YouTube

Over 40% av kunder globalt sier at de har kjøpt produkter de har oppdaget på YouTube. Du kan nå ut til kunder når de ser på videoer om produkter, enten videoene handler om påvirkere som er på handletur, eller kundene søker etter produktanmeldelser.

Gmail

Mer enn én milliard aktive brukere sjekker Gmail-kontoen sin hver måned. Vis produktene dine til potensielle kunder når de leter etter noe spennende – også når de sjekker innboksen sin.

La oss konfigurere en Smart Shopping-kampanje

Kom i gang
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Vanlige spørsmål

  • 1 I Europa kan Smart Shopping-kampanjer brukes i kombinasjon med alle tjenestene for prissammenligning (CSS) som du samarbeider med. Annonsene vises på vanlige søkeresultatsider og på andre sider som tjenesten for prissammenligning (CSS) har valgt.