Se hva vi driver med

Utforsk den sosiale siden ved Google Maps, lær tips og triks og få kontakt med andre brukere.

Følg reisen vår

Bli kjent med nye Google Maps

En opplevelse som er utformet for å fremheve det som er viktigst for deg, hver gang du søker.

Finn frem og unngå kø

Naviger veiene som en profesjonell sjåfør. Google Maps-systemet legger dynamisk om ruten basert på sanntidsinformasjon om trafikken. Du får til og med forslag om hvilket kjørefelt du bør velge.

Photo

Si farvel til trafikkork

Google Maps-systemet overvåker sanntidsinformasjon om trafikken, og vi kan dermed vise deg den beste ruten til reisemålet.

Photo

Ligg ett skritt foran

Du slipper å lete etter riktig avkjørsel. Med trinnvis navigasjon og kjørefeltsveiledning vet du alltid nøyaktig hvor du er og hvor du skal.

Photo

Tilpass ruten underveis

Google Maps-systemet tilpasser ruten dynamisk basert på forventede trafikkmønstre, slik at du slipper å havne i trafikkork.

Velkommen til nabolaget

Verden er full av steder som venter på å bli utforsket. Leter du etter et sted å spise? Bla gjennom restauranter i nærheten, finn en du liker, ta en kikk på lokalet og reserver et bord – alt direkte fra Google Maps.

Photo

Finn ut hva folk synes

Prøver du å velge mellom to steder? Les anmeldelser og se bilder fra lokalbefolkningen, slik at det blir lettere å velge. Du kan også bli med i Lokale eksperter og dele favorittstedene dine.

Photo

Se gjennom veggene

Med Street View og Innendørskart kan du sjekke ut reisemålet på forhånd.

Din verden – slik du aldri har sett den før

Hva er egentlig et kart som er mer enn bare et kart? Det er en rundtur på månen, en billett til Mars og utsikt over hele jordkloden, fra de høyeste fjellene til de dypeste dalene – og alt i mellom.

Photo

Universet venter på deg

Se deg om i Melkeveien, stikk en tur innom Mars og se mannen i månen. Fordel: Du trenger ikke romskip!

Photo

Besøk alle byene i verden

Med satellittvisning og Street View kan du dra til steder du har vært før, og utforske steder du alltid har hatt lyst til å reise til.

Photo

Bli kjent med verdens flotteste steder

Med Art Project kan du stikke innom Versailles, vandre rundt i Det hvite hus, oppleve nasjonalmuseet i Tokyo og mye mer.

Gjør personlige tilpasninger i Google Maps

Logg på Google, og få en personlig tilpasset utgave av Google Maps. Du kan lagre hjemme- og jobbadressen din, holde oversikt over stedene du har anmeldt, og raskt finne frem steder du nylig har søkt etter.

Photo

Spre budskapet

Del av den lokale kunnskapen din, og fortell en mer detaljert historie ved å opprette et tilpasset kart i My Maps over favorittstedene dine i hele verden.

Photo

Gi fingrene en pause

Lagre hjem- og jobbadressene dine i Google Maps, så fylles de automatisk inn slik at det går raskere å søke. Du kan også gi Google Maps-appen tilgang til Android- og iPhone-kontaktene dine for å slå opp lagrede adresser raskt.

Photo

Del tankene dine

Skryt av steder du elsker i anmeldelser, eller gi en kritisk vurdering av steder du ikke vil anbefale. Legg til dine egne bilder og hold oversikt over aktiviteten din hele veien.

På mobile enheter

Last ned Google Maps

Det er raskere og enklere å navigere i og utforske verden med den nydesignede Google Maps-appen for Android-, iPhone- og nettbrettenheter.

Download on the App Store Get it on Google Play

Bidra til Google Maps

Dine bidrag gjør Google Maps bedre for alle.


Lokale eksperter

Få belønninger ved å bidra i Maps.


Lag Street View-bilder

Vis din verden i 360 grader.


Lei inn en Street View-ekspert

Markedsfør bedriften din med en virtuell omvisning.


Innendørskart

Integrer planløsningene dine i Google Maps.