Ikke la skurkene slippe inn

Du trenger ikke å være en teknisk ekspert for å holde informasjonen din trygg. Gjør deg kjent med tiltakene som kan gi deg beskyttelse på nettet, som for eksempel å bruke sterke passord og installere antivirusprogrammer, så vel som det vi gjør for å sikre informasjonen din og enhetene dine.

 • Unngå svindel

  Du møter nok en rekke flotte personer på nettet, men noen få råtne egg kan ødelegge hele omeletten. Følg disse tre enkle tipsene for å unngå svindlere og holde deg sikker på nettet.

  Les mer

 • Slik bidrar vi til å beskytte deg mot bedrageri og personlig svindel

  Du finner bedragere og svindlere både i den virkelige verden og på Internett. Finn ut mer om hva Google gjør for å beskytte deg mot svindlere.

  Les mer

 • Forebygg identitetstyveri

  Du hadde neppe gått hjemmefra med døren ulåst, så hvorfor la nettidentiteten din være usikret? Hvis du kan lære deg å gå klar av noen vanlige kriminelle triks, kan du beskytte deg selv mot nettsvindel og identitetstyveri.

  Les mer

 • Slik hjelper vi deg med å komme identitetstyveri til livs

  Finn ut mer om hvordan Google bidrar til å bekjempe identitetstyveri.

  Les mer

 • Hold enheten din fri for skadelig programvare

  Gjør deg kjent med noen vanlige tegn på at enheten din kan være infisert med skadelig programvare – programvare utviklet for å skade enheten eller nettverket ditt – og finn ut hvordan du kan beskytte deg.

  Les mer

 • Slik hjelper vi deg med å holde enheten og datamaskinen fri for skadelig programvare

  Finn ut mer om hvordan Google beskytter enheten og datamaskinen din mot skadelig programvare.

  Les mer