Apper som fungerer med Google Cloud Print
Appene som er oppført her, fungerer med Google Cloud Print. Når du sender utskriftsjobber, kan du spore dem på administreringssiden for Google Cloud Print.

På alle enheter

Google Chrome
Du kan skrive ut åpne faner i Chrome-nettleseren via Google Cloud Print. På Chromebook er Cloud Print standardalternativet for utskrift.
Google-apper for mobil
Hvis du går til Gmail eller Google Disk i nettleseren på telefonen din, kan du skrive ut alle e-poster, dokumenter, regneark og andre Disk-filer via Google Cloud Print. Med print2docs-funksjonen kan du også lagre alle typer filer i Disk-kontoen din for å oppbevare dem trygt.

På Android-enheten din

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print er en Android-app med støtte for utskrift via Google Cloud Print og andre tjenester. Du kan bruke den til å skrive ut bilder, nettsider, kalenderaktiviteter, kontakter, tekstmeldinger, e-poster, Google Dokumenter-filer samt mange andre filer.
Fiabee
Fiabee er en app for skysynkronisering, og du kan bruke den til å skrive ut dokumenter via Google Cloud Print fra apper for Android eller Chrome.
Google Cloud Print
Cloud Print er den offisielle Android-appen for utskrift via Google Cloud Print fra Android-enheter. Når du har installert appen, kan du dele dokumentene, bildene eller PDF-filene dine med den, velge skriveren din og foretrukne utskriftsalternativer og deretter trykke på Skriv ut – så enkelt er det. Åpne appen for å se de nylig innsendte skrivejobbene dine, sjekke nåværende status for dem og velge filer du har lastet ned, for å skrive dem ut.

På iOS-enheten din

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro er en iOS-app du kan bruke til å skrive ut via en rekke tjenester – inkludert Google Cloud Print. Med PrintCentral Pro kan du skrive ut e-poster og vedlegg, kontakter, nettsider, tekstmeldinger og mye annet.

På Mac- eller Windows-maskinen din

Alle nettlesere
På alle nettsider hvor du ser en «Skriv ut»-knapp med Google Cloud Print-logoen på, kan du skrive ut uten at du må å gå ut av nettleseren.
Google Cloud Printer for Windows
Med Google Cloud Printer kan du enkelt skrive ut til skyskriverne dine fra alle Windows-apper og -programmer. Bare installer skriveren, og skriv ut til den på vanlig måte.

For bedrifter og utdanningsinstitusjoner

Google Cloud Print-kobling
Google Cloud Print-koblingen er en frittstående versjon av koblingen som er innebygd i Chrome. Du kan bruke den til å koble de eldre skriverne dine til Google Cloud Print, sånn at du kan nå dem fra hvor som helst. I motsetning til Chrome-koblingen kjøres den frittstående versjonen som en Linux- eller Windows-tjeneste. Dermed blir den lettere å administrere og mer fleksibel for bedrifts- og skolemiljøer.
uniFLOW
Med uniFLOW, som er et administreringssystem for utskrift og skanning med sikkerhet på bedriftsnivå, kan organisasjoner kontrollere og administrere utskriftsprosessen. uniFLOW inneholder funksjoner for kontoadministrasjon, budsjettkontroll, sikker utskrift og jobbruting for alle skrivere. Dermed kan brukerne sende jobber via Google Cloud Print, Windows- og Mac-klienter, e-post og mobilenheter.
PaperCut
Med PaperCut kan du spore og kontrollere utskriftsjobber fra alle enheter som støtter Google Cloud Print. Alle de PaperCut-administrerte skriverne dine blir GCP-kompatible, og brukernes kontoer tilknyttes Google-identiteter.