Vi presenterer nye Chromebook og Chromebox

Datamaskiner som er raske, intuitive og enkle å administrere, utformet for å la studenter og lærere dra nytte av mulighetene på Internett.

Kontakt salgsavdelingen

En naturlig del av klasserommet

Chrome-enheter er optimalisert for de mangfoldige opplæringsressursene som finnes på nettet. Integrer rikt innhold i leksjoner, inspirer til samarbeid og oppmuntre studentene til å opprette og dele innholdet sitt med resten av verden. Chrome-enheter leverer alt uten lang oppstartstid eller langtekkelig opplæring. Med Chrome-enheter får flere studenter og lærere tilgang til ny teknologi på en enkel, skalerbar og rimelig måte.

Finn ut hvordan andre skoler bruker Chromebook

Enkel administrasjon

Chrome-enheter reduserer antall timer IT-administratorer bruker på å administrere datamaskiner. Chrome-operativsystemet forbedres automatisk over tid, og den administrasjonskonsollen på Internett gjør det mulig for administratorer å konfigurere og administrere en hel gruppe Chrome-enheter, selv om enhetene distribueres til mange klasserom.

Finn ut mer om funksjonene til enheten

Storskalaeffektivitet

Budsjett og IT-håndtering er to av de største utfordringene utdanningsinstitusjoner står ovenfor når de skal implementere teknologiprogrammer. Implementering av Chrome-enheter i stedet for vanlige datamaskiner reduserer IT-problemer og kostnader. Dette oppnås gjennom forenklet håndtering, sentralisert administrasjon og at det ikke lenger er nødvendig med formatering av programmer og operativsystemer hvert skoleår.

Finn ut hvordan du implementerer og bruker enheter

Regn ut hvor mye du kan spare

Ved å implementere Chromebook kan du spare mer enn USD 4000 i gjennomsnitt per enhet i løpet av tre år. Bruk kalkulatoren for eierskapskostnad for å se hvor mye utdanningsinstitusjonen kan spare.

Regn ut innsparinger

4,400
innsparing i snitt over tre år per Chromebook

 Chromebook
 PC

Chromebook-klasserom

Finn ut hvordan studenter, lærere og IT-administratorer ved lignende utdanningsinstitusjoner bruker Chrome-enheter.

Finn ut mer

Klikk på Chrome Nettmarked for å se de nyeste verktøyene for utdanning og samarbeid på nettet.

Finn ut mer