Chromebook i arbeidslivet

Better Business Bureau for østlige delen av Massachusetts, Maine, Rhode Island og Vermont

«Nærmest natten over har vi kuttet tiden vi bruker på IT-oppgaver som programvareoppdateringer og programfikser, og tiden vi bruker på å bekymre oss over sikkerhetsspørsmål. »

Finn ut mer

Lisa Ventura,
Visedirektør for regnskap og administrasjon

Better Business Bureau for østlige delen av Massachusetts, Maine, Rhode Island og Vermont

Doctor.com

«Et vurderingssystem er bare nyttig når det er robust, skalerbart og inkluderer tilbakemeldinger fra mange pasienter. Hastigheten og enkelheten til Chromebook-maskinene gjør det lett å innarbeide dem i kontorets eksisterende arbeidsflyt. Vi kunne ha brukt en rekke forskjellige enheter, men Chromebook var uten tvil den mest kostnadseffektive, pasientvennlige og sikre enheten på markedet.»

Finn ut mer

Andrei Zimiles,
Administrerende direktør

Doctor.com

Omada Health

«Det å gi helsetrenere Chromebook er den enkleste og mest kostnadseffektive metoden vi har funnet for å gi enkel, men likevel sikker tilgang til programinformasjon. »

Finn ut mer

Andrew DiMichele,
Teknologisjef

Omada Health

mSchool

«Vi vil aldri at teknologien skal være et hinder for læring. Og med Chromebook, er den ikke det. Elevene får tilgang til det nettskybaserte fleksible pensumet vårt, og hver elev kan arbeide i sitt eget tempo. Med Chromebook kan elevene våre engasjere seg på måter de ikke var i stand til med penn og papir og statisk innhold som trykte bøker. »

Finn ut mer

Elliot Sanchez,
Administrerende direktør

mSchool

Graduation Alliance

«Med Chromebook kan vi fokusere mer på elevene våre, og la elevene fokusere på å fullføre skolegangen sin. Og når en elev som en gang ikke så annet enn hindringer, i stedet ser navnet sitt på et vitnemål, så er det fantastisk.»

Finn ut mer

Gregg Rosann,
Rektor

Graduation Alliance

Pediatric Home Service

«Sykepleierne og legene våre har én førsteprioritet: å ta vare på barna. De ønsker ikke å fikle rundt med teknologi. De vil ha teknologi som ganske enkelt virker, og med Chromebook får de en bedre mulighet til å hjelpe barna og familiene med å lykkes hjemme.»

Finn ut mer

Rick Mueller

Pediatric Home Service

National Rental Services

«Hos NRS er én person nå i stand til å gjøre arbeidet som tidligere krevde flere IT-personer, og vi kan nå tilby både våre boligeiere og leietakere bedre service til mer konkurransedyktige priser.»

Finn ut mer

Louis Gouletas,
Informasjonssjef

National Rental Services

Leon Speakers

«[Chromebook] ... ga oss en perfekt metode for å implementere raske og brukervennlige bærbare datamaskiner i avdelingen til lave kostnader. Vi kjøpte dusinvis av Chromebook-enheter som våre medarbeidere kunne dele på. Som produksjonsleder vil jeg ikke bruke tiden min på å administrere IT. Fordi Google Apps og Chromebook er så enkle å administrere, kan jeg bruke mindre tid som IT-administrator og mer tid på å gjøre det jeg liker best.»

Finn ut mer

Tyler Carr,
Produksjonssjef

Leon Speakers

Polaroid Fotobar

«Kundene liker å bruke Chromebox-kiosker – de startes kjapt opp, håndterer nettapper lynraskt og er praktisk talt feilfrie. Kollegene våre er glade fordi Chromebox koster bare en brøkdel av de andre alternativene vi vurderte. Og fordi vi er teknologiteamet som må få alt til å fungere sammen, er vi er veldig fornøyd med ytelsen til Chromebox. »

Finn ut mer

George Garcia,
Informasjonssjef

Polaroid Fotobar

Schumacher Homes

«Det skal være enkelt å bygge drømmeboligen sin, så vi ønsker ikke å tilføye noen komplikasjoner for kundene våre eller teamet vårt. Med Chromebox kan vi gi kundene våre en enkel, håndfast opplevelse uten å måtte bekymre oss over sikkerhetsspørsmål. Og i tillegg sparer vi penger. Det er virkelig enkelt.»

Finn ut mer

Christopher Anderson,
Teknologidirektør

Schumacher Homes

Jason's Deli

«Det krever nesten ingen innsats å administrere Chromebook. Testing, installering, oppdatering og reparering av programvarefeil er nesten ikke-eksisterende problemer nå. Å bytte ut en Chromebook er like enkelt som å dele ut en ny enhet – uten IT-hjelp.»

Kevin Verde
Informasjonsdirektør

Jason's Deli

Logitech

«Vi har hatt Chromebook-enheter som har blitt kjørt over eller stjålet. Først fikk eierne panikk, men så skjønte de at det ikke var nødvendig: Filene var lagret trygt i nettskyen, og ikke på datamaskinen de hadde mistet. Med Chromebook kan maskinvaren erstattes, og vi har betydelig færre bekymringer når det gjelder sikkerheten til informasjon lagret på enkeltmaskiner. For oss som jobber med IT har dette stor betydning.»

Randy First
Direktør for informasjonsteknologi

Logitech

Byen Orlando i Florida

«Å administrere enhetene har så langt vært en særdeles enkel og problemfri affære. Oppstart og pålogging går raskt, og enhetene er enkle å bruke. Brukerne våre setter pris på at enhetene er lette å bære med seg og kan kobles til nettet i tilgjengelige Wi-Fi-soner.»

Rosa Akhtarkhavari
Informasjons- og sikkerhetsdirektør

Byen Orlando i Florida

US Army Intelligence (amerikansk etterretning)

«Brukerne våre har uten unntak kommet i gang uten instruksjoner eller assistanse. 3G-støtten er prikken over i-en.»

Nicholas Psaki
Underoffiser

US Army Intelligence (amerikansk etterretning)

Intercontinental Hotels Group

«Hastigheten til Chromebook er helt klart det som oftest trekkes frem av de som har testet enheten hos oss.»

Amy Takahashi
Programadministrasjon, strategi og innovasjon

Intercontinental Hotels Group

Appirio

«Den lave totalkostnaden ved å eie en Chromebook har stor betydning for både IT-budsjettet vårt og muligheten til å bruke IT-ressursene på viktigere, strategiske oppgaver.»

Glenn Weinstein
Teknologidirektør

Appirio

Onix Networking Group

«Kort fortalt: Det bare fungerer. Jeg trenger ikke å bruke timevis på å konfigurere enheten, justere hundrevis av innstillinger og installere en busslast med programvare for å beskytte den.»

Greg Heier
Sjef for IT-brukerstøtte

Onix Networking Group

Socialware

«Enkel og grei. Du trenger egentlig ikke å administrere noe. Enheten administrerer seg selv.»

Chad Bockius
Administrerende direktør

Socialware

Chromebook for bedriften din

Raskere. Enklere. Sikrere. Chromebook kan tilpasses umiddelbart og enkel å administrere, noe som gjør den til en ideell løsning for bedrifter.

Hjelp til å komme på nett

Mange ansatte mangler datatilgang på grunn av kostnadene og logistikkutfordringene ved å gi støtte til avsidesliggende steder. Med Chromebook er det enkelt å gjøre følgende:

 • Skalere tilgangen til bedriftsapper med datamaskiner som er brukervennlige
 • Enkelt tilpasse Chromebook for bruk av flere ansatte
 • la ansatte bruke programmene, filene og innstillingene sine når som helst, uansett hvor de logger seg på.
 • Legge til datamaskiner og steder uten at det gir betydelig mer IT-arbeid

Datamaskiner for kunder

Kunder bruker allerede mesteparten av tiden sin på nettet, noe som gjør det frustrerende når de ikke har en enhet de kan koble seg til med. Med Chromebook får du:

 • En personlig tilpasset opplevelse for alle kunder ved hjelp av pålogging.
 • Frihet fra farene for virus og skadelig programvare
 • Alle kundedata kan slettes automatisk ved avlogging

Skapt for ansatte på farten

Medarbeidere er på farten mer enn noensinne, enten de jobber i konferanserommet borte i gangen eller fra en kafé på andre siden av jorden. Men mobile medarbeidere kan enkelt settes ut av spill med virus og tapte filer. Med Chromebook får mobile medarbeidere følgende:

 • Rask oppstarttid
 • muligheten til å dele med andre ansatte, nesten uten at maskinen må konfigureres for ulike brukere
 • uavbrutte tilkoblingsmuligheter via integrert Wi-Fi og 3G (ekstrautstyr), i tillegg til støtte for sikker Wi-Fi og VPN
 • Tilgang til alle sine arbeidsoppgaver, data og applikasjoner i nettskyen, ganske enkelt ved å logge på

Virtualisering av skrivebordet

Virtual Desktop Infrastructure (VDI – infrastruktur for virtuelt skrivebord) revolusjonerer måten firmaer utstyrer steder og individer som ikke har tilgang til intern bedriftsprogramvare på. Chromebook kan hjelpe deg med å implementere VDI ved å:

 • Klarerte VDI-partnere og programvare, som de som tilbys av VMware®, Citrix®, Ericom og nGenX
 • Leverandører, innleid arbeidskraft og utenlandske operasjoner kan få tilgang til virtualiserte versjoner av interne bedriftsapplikasjoner
 • Chromebook-enheter er kostnadseffektive VDI-endepunkter, men kan også kjøre nettapper