En moderne nettleser for jobben.

Distribuer og administrer Chrome for Work for organisasjonen din.

Last ned Chrome MSI

Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Ikke tilgjengelig for Windows RT.

(Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Last ned Chrome MSI

Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Ikke tilgjengelig for Windows RT.

(Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Siden du bruker Chromebook, trenger du ikke å laste ned Chrome. Kos deg!

Kaplan

For noen år siden var nettleseren bare et verktøy de ansatte brukte for å se ting på nettet. Nå er den en hjørnestein i virksomheten vår. Som selskap tar vi sikte på en overgang til nettskyen, og overgangen til Chrome er et skritt i den retningen.»

– Patrick Della Peruta, direktør hos Desktop Technology

Sanmina-SCI

Elektronikkproduktene til Sanmina-SCI er blant verdens mest komplekse, og vi forstår derfor viktigheten av effektive og enkle løsninger. Vi bruker Chrome fordi den forvandler komplekse nett-teknologier til kraftige, brukervennlige og administreringsvennlige brukeropplevelser.

– Elliot Tally, seniordirektør hos Enterprise Applications

News International

Etter implementeringen av Chrome, fortalte ansatte oss hvor mye raskere Chrome er i forhold til den gamle nettleseren. Hvis du prøver å åpne 15 faner i Internet Explorer, stopper alt opp. Med Chrome på den samme maskinen er ikke dette noe problem.

– Gareth Wright, driftsleder

Finn ut mer

Det amerikanske utenriksdepartementet

Ved å tilby Chrome som nettleseralternativ kan vi dra full nytte av Chromes hastighet – rask oppstart og lynkjapp innlasting av nettsider – pluss tilgang til alle moderne nettsteder. Nå kan de ansatte bli enda mer produktive.

– Chris Bronk, seniorrådgiver, IRMs kontor for eDiplomacy

Finn ut mer

Pearson

Pearson har tatt i bruk nettskyen, og nå gir vi de ansatte reell valgfrihet med tanke på hvor og hvordan de jobber. Google Apps for Work, som bygger på den gode ytelsen og fleksibiliteten i Chrome, er kjernen i denne nye globale kulturen for samarbeid, åpenhet og innovasjon.

– Nik Clarke, nestleder sluttbrukeravdelingen

Appirio

Hos Appirio syns vi Google Chrome for Work er genialt. Vi driver virksomheten vår i nettskyen og trenger en nettleser som er trygg, oversiktlig og enkel å implementere. Vi har oppgradert alle Appirio-ansatte til Chrome – og vi anbefaler Chrome for Work til kundene våre også.

– Glenn Weinstein, teknisk direktør

Vision7 International

Jo færre forespørsler om brukerstøtte vi får fra ansatte, desto bedre – og ingen kommer med problemer knyttet til Chrome.

– François van Doesburg, nestleder, IS&IT

Finn ut mer

Boise State University

Med Chrome trenger jeg ikke å bekymre meg for at enkeltbrukere skal klikke på knapper og godta oppdateringer som kan utgjøre sikkerhetsrisikoer hvis de ikke implementeres på riktig måte. De automatiske oppdateringene av Google Chrome for Work ordner alt.

– Peter Jurhs, teknisk leder

Finn ut mer

Sixt AG

Hos Sixt tror vi på en fremtid preget av Internett og netteknologi. Vi bruker Chrome for Work for de fleste av de interne programmene våre samt for å gi alle ansatte sikker tilgang til nettet. Det er superenkelt å konfigurere og distribuere Chrome for Work.

– Erich Sixt, administrerende direktør

SNL Financial

Med Chrome for Work får vi maksimalt ut av Google Apps. Gmail kjører merkbart raskere, slik at de ansatte hos SNL Financial kan fokusere på å gjøre jobben sin.

– Galen Warren, teknisk direktør

Middlesex Hospital

Oppgraderingen til Chrome foregikk knirkefritt, noe som alltid er gode nyheter for en IT-sjef.

– Lud Johnson, IT-sjef

Finn ut mer

Kontrollér over hundre innstillinger

Med Chrome for Work får du mer enn hundre innstillinger som kan tilpasses etter organisasjonens behov. Velg automatiske oppdateringer for å få de siste sikkerhetsoppdateringene, eller velg manuelle oppdateringer for å få mer kontroll. Konfigurer hvilke apper og utvidelser ansatte mottar, og administrer ulike programtillegg. Du kan også implementere en privat nettbutikk med tilpassede og kategoriserte apper, administrere kompatibilitet for eldre apper og mye mer. Finn ut mer i brukerstøtten for Chrome for Work.

Avanserte funksjoner og støtte

Dagens ansatte bruker flere ulike enheter for arbeidet sitt. Chromes nettskybaserte administrering lar deg tilpasse innstillingene for dine ansatte fra nettet, enten de jobber på selskapets stasjonære datamaskin eller på personlige enheter. Nettskybasert administrering for skrivebord-operativsystemer og støtte for Chrome er tilgjengelig for Google Apps-kunder. Hvis du vil vite mer og ikke er Apps-kunde ennå, kan du registrere deg her.

Sikkerhet

Google Chrome for Work bruker sikkerhetsteknologi som Safe Browsing, prosessisolering og automatiske oppdateringer for å beskytte organisasjonen mot farlige nettsteder, virus, skadelig programvare og nettfisking. Vi bruker skripting på alle nettsteder, noe som beskytter deg mot nettsteder som prøver å stjele informasjon om selskapet ditt og de ansatte.

Stabilitet

Chromes flerprosessarkitektur betyr at selv om én fane krasjer, stopper ikke hele nettleseren opp. Før hver Chrome-oppdatering, kjører vi tusenvis av kontinuerlige automatiseringstester og samler inn data fra utviklings- og betakanalene våre for å forbedre stabiliteten.

Kompatibilitet

Chrome er alltid oppdatert til de mest moderne nettstandardene, og gir deg tilgang til de nyeste nettskyappene. Hvis organisasjonen din har behov for en eldre nettleser for å kjøre eldre apper, kan du prøve Chromes støtte for eldre nettlesere. Der kan IT-avdelingen få hjelp til å implementere Chrome, samtidig som støtten for en eldre nettleser opprettholdes.

Hastighet

Chrome er bygget for å være rask hele veien – fra oppstart, til innlasting av nettsider og kjøring av komplekse, forretningsbaserte nettapper. Med hver nye utgivelse forbedres Octane-poengsummen – en målestokk for JavaScript-hastighet – til Chrome.

Produktivitet

Brukere kan logge på Chrome og bruke appene, bokmerkene, utvidelsene og de andre nettinnstillingene sine. Det betyr at når de ansatte forlater kontoret, kan de lett fortsette arbeidet på sine egne enheter.

Utvikling

Mange bedrifter utvikler sine egne interne apper. Chrome er tilgjengelig på Windows, Mac OS X, Linux, Chrome OS, Android og iOS, og gjør det mulig for utviklere å bygge, teste og vedlikeholde nettapper som kan fungere like godt på alle disse plattformene.