Analytics for mobilapper

Vi har laget en ny versjon av Google Analytics for apper og fokusert på det som er viktigst for deg. Bruk denne for å lage mer vellykkede apper og bedre opplevelser for Android og iOS med måling på alle stadier: konvertering, deltakelse og resultater som for eksempel kjøp i app. Denne plattformen har den samme innholdsrike funksjonaliteten du er vant til i Google Analytics, med blant annet analyser i sanntid, rik segmentering, mer enn 200 dimensjoner og muligheten til å spore egendefinerte målinger.

Mobil enhet

Rapporter for konvertering og brukeranalyse – oppdag de beste kildene dine for å tiltrekke nye brukere

For å øke kundegrunnlaget med de riktige brukerne, er det avgjørende at du forstår appbrukernes konverteringer. Vi hjelper deg å få fullstendig oversikt over brukerkonvertering, blant annet når det gjelder kostnader og hvor veien bør gå videre. Noen eksempler: rapporter over nye og aktive brukere viser antall brukere som åpner appen din hver dag. Med Google Play-trafikkilder kan du få en forståelse av hvilke trafikkilder som står for flest nye brukere. Med konverteringer i app og enhetsoversikt får du se hvilke mobilenheter og operativsystemversjoner appen din oftest kjøres på.

Finn ut mer

Deltakelsesrapporter – se hvordan brukere samhandler med appen din

Deltakelse er nøkkelordet for apper. Hvis brukere installerer appen din og bare åpner den én gang, begrenser du mulighetene dine til å tjene penger. Med deltakelsesrapporter får du viktig innsikt i brukeratferd og hvor lenge appen din er interessant for brukere. Med det spesialiserte systemet vårt for hendelsessporing kan du spore alle hendelser som har betydning for deg. Deltakelsesflyten illustrerer hvordan brukere navigerer i appen din, og viser nøyaktig hvilke sider de ser på og hvilke handlinger de utfører. I rapportene for brukeratferd får du en vurdering av lojalitet, frekvens og deltakelse. Med rapporten for appkrasj kan du feilsøke problemer på enheter og operativsystemer ved å se på trender i krasj og unntak. Forståelse av atferd i appen din er avgjørende for å utvikle og forbedre opplevelsen du tilbyr brukerne dine.

Finn ut mer

Resultatrapporter – finn ut om du oppnår målene dine

På samme måte som på nettet, er målsettinger svært viktig for apper. Med målkonverteringer kan du etablere konverteringshendelser i appen din (f.eks. tidsbruk i app, kjøp i app, annonseklikk osv.) for å måle suksess og forstå levetidsverdien til brukerne dine. Med netthandelsystemet vårt kan du spore kjøp i app og få viktig statistikk om salg av virtuelle eller fysiske varer i appen din samt se antallet kjøp og inntekter som genereres.

Finn ut mer

Startveiledning

Den nye Analytics for mobilapper-rapporten inneholder også mange andre kraftige funksjoner som Google Analytics-brukere forventer, som sanntidsdata, oversikt, avanserte segmenter, tilpassede rapporter, apphastighet med mer.

Rapportene er en del av en helhetlig opplevelse skreddersydd for målinger i mobilapper. De har blant annet ny og kompakt SDK v2.0 som er enklere å implementere, kan velges bort og har en strømlinjeformet infrastruktur på tjenersiden. Vi har også fornyet registreringsprosessen, slik at nye brukere kan velge om de ønsker å starte måling på nettstedet sitt eller i mobilappen sin. Dette betyr at du bare er tre klikk unna å konfigurere kontoen din for appanalyse og laste ned SDK-en.