Tjen penger på det du brenner for.

AdSense er en enkel og gratis måte å tjene penger på ved å plassere annonser på nettstedet ditt.

video-ikon

Møt AdSense-kundene våre.

Noen grunner til at nesten to millioner mennesker har valgt AdSense.

Fordeler

De riktige annonsene for målgruppen din.

Annonsene blir vurdert for å sikre at de holder høy kvalitet og er relevante for innholdet ditt eller målgruppen din, også når de vises på smarttelefoner og nettbrett. Resultatet? Du kan tjene mer penger på dem.

Se alle fordelene

Fordeler

Du har kontrollen.

Blokkér annonser du ikke liker, bestem hvor annonsene skal vises, og velg hvilke annonsetyper som er mest passende for nettstedet ditt.

Se alle fordelene

Fordeler

Bare de annonsene som gir høyest inntekt, blir publisert.

Dra nytte av det største nettverket av annonsører på nettet som byr på annonseplassen din, slik at du får mest mulig ut av annonsene dine.

Se hvordan det fungerer

Suksesshistorier

Publisistene våre

BuildEazy

Les Kenny laget et nettsted for å vise folk hvordan de bygger ting. Med AdSense fikk han muligheten til å pensjonere seg og jobbe med tresløyd på heltid.

wikiHow

wikiHow har brukt AdSense fra første dag. Ved hjelp av inntektene fra AdSense har de vokst fra to til 24 ansatte.

Navi-serien

Denne nettkatalogen i Japan gjør det mulig for lokale bedrifter å markedsføre seg, noe som bidrar til samfunnsutviklingen. Med AdSense kan Kenji Shinjo fokusere på innhold slik at bedrifter fortsetter å vokse.

Se alle suksesshistoriene

Ressurser

Få mest mulig ut av AdSense.

Her får du svar på spørsmålene dine, enten de er store eller små.

Få tilgang til støtte og nyttige tips om hvordan du kan tjene mer penger på innholdet ditt på nettet. Du finner brukerstøtte, videoleksjoner og sosiale kanaler der du kan delta i AdSense-diskusjoner.

Utforsk AdSense-ressursene

Som nevnt i vilkårene for AdSense må du være myndig for å kunne bruke AdSense.

Hvis du ikke er myndig, kan du la en av foreldrene dine eller en foresatt sende inn en søknad på dine vegne.

Du har ikke oppgitt fødselsdatoen din i Google-kontoen. For å fortsette må du oppdatere informasjonen din her, og så prøve på nytt.

Vi har oppdaget en forbindelse mellom den nåværende IP-adressen din og et land som er underlagt sanksjoner av regjeringen i USA. Finn ut mer.

Vi kan ikke gi deg tilgang til AdSense på dette tidspunktet.

Det ser ut til at denne Google-kontoen ikke er knyttet til noen AdSense-konto. Det gjør ikke noe. Du kan enten med Google-kontoen som er knyttet til AdSense, eller du kan registrere deg for en AdSense-konto i dag.

AdSense-kontoen for denne påloggingen er for øyeblikket deaktivert på grunn av ugyldige klikk.

Vi anbefaler at du sjekker e-posten din (også mappen for søppelpost) for å se om vi har sendt deg meldinger om statusen for kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese vanlige spørsmål om deaktiverte kontoer.

AdSense-kontoen for denne påloggingen er for øyeblikket deaktivert på grunn av brudd på programretningslinjene våre.

Vi anbefaler at du sjekker e-posten din (også mappen for søppelpost) for å se om vi har sendt deg meldinger om statusen for kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese vanlige spørsmål om deaktiverte kontoer.

Takk for interessen du viser for Google AdSense. Vi har nå vurdert søknaden din, og vi må dessverre meddele at du ikke kan bli med i Google AdSense på dette tidspunktet.

Det finnes ingen AdSense-konto for denne påloggingen, fordi søknaden din for øyeblikket er under evaluering. Vi vurderer søknaden din og tar kontakt med deg på e-post innen en uke etter at vi mottok søknaden. Straks du er godkjent, kan du logge på kontoen din og komme i gang.