La Google lage det første nettstedet ditt – helt gratis

Vi hjelper deg med å lage et flott nettsted, slik at du kan imponere og nå ut til nye kunder – og få bedriften din på nettet.

Vis kundene dine at du driver en seriøs bedrift

Selg mer ved å opprette et profesjonelt nettsted. Nesten 70 % av forbrukerne er enige i at sannsynligheten er større for at de kjøper fra en bedrift som har et nettsted, fremfor bedrifter som ikke har det.*

Optimalisert for å tiltrekke flere kunder

Ved hjelp av de innebygde funksjonene i nettstedsbyggeren vår kan du plassere knapper på nettstedet ditt, slik at kunder for eksempel kan ringe, sende meldinger, be om pristilbud, bestille tjenester og legge inn bestillinger, noe som kan resultere i flere konverteringer og salg.

Vis frem det som gjør bedriften din unik

Det er enkelt å vise frem bedriften fra dens beste side. Du trenger bare å gi oss tilgang til det du ønsker å vise på nettstedet ditt – bilder, innlegg, menyer, tjenester samt det som er unikt ved bedriften din – så sørger vi for at den skiller seg ut.

Kom i gang umiddelbart

Det trenger ikke å være vanskelig å lage et mobilvennlig nettsted. Vi hjelper deg med å lage et flott, gratis nettsted på én, to, tre.

Gjør krav på domenet ditt

Når du har registrert deg, får du et gratis domene – bedriftsnavn.bedrift.nettsted – og du kan velge å kjøpe et egendefinert domene – bedriftsnavn.com.

Nå ut til flere kunder på Google Søk og i Maps

Med bedriftsopplysningene dine på Google hjelper vi deg med å konfigurere en bedriftsprofil og et bedriftsnettsted, slik at flere kunder fra flere steder finner bedriften din.

Finn ut mer om bedriftsprofilen din

Førsteinntrykket er viktig

Ta en forhåndskikk på nettstedet ditt, og registrer deg for å komme i kontakt med kunder på nettet.

*Google/Ipsos, SMB-verdi for nettsteder blant forbrukere i USA, mai 2018, n av 1510 forbrukere i USA mellom 18 og 64 år