Finn svar på alle spørsmålene dine om Google Min bedrift

 • Hva er Google Min bedrift, og hva kan jeg bruke det til?

  Google Min bedrift er et gratisverktøy du kan bruke for å markedsføre bedriftsprofilen din og bedriftsnettstedet ditt på Google Søk og i Google Maps. Med en Google Min bedrift-konto kan du se og komme i kontakt med kundene dine, legge ut oppdateringer i bedriftsprofilen din og se hvordan kunder interagerer med bedriften din på Google.

 • Hva er en bedriftsprofil?

  Med en gratis bedriftsprofil på Google kan du vise frem bedriften din når det gjelder som mest – nemlig i det øyeblikket kunder søker etter bedriften din eller produkter eller tjenester du tilbyr, på Google Søk og i Maps. Logg på Google Min bedrift-kontoen din for å oppdatere bedriftens adresse, telefonnummer, nettsted, åpningstider og mye mer. Da blir det enkelt for kunder å finne og ta kontakt med bedriften din. Sørg for at profilen din er oppdatert med nye bilder, spesialtilbud og kampanjer, slik at kundene velger akkurat din bedrift.

 • Hva er et bedriftsnettsted på Google?

  Et bedriftsnettsted på Google er et gratis, profesjonelt nettsted for bedriften din, som det tar få minutter å opprette. Nettstedet opprettes automatisk på bakgrunn av informasjonen i bedriftsprofilen din, og det oppdateres automatisk etter hvert som du gjør endringer i profilen. Du kan velge blant en rekke flotte nettstedstemaer og gjøre det mulig for kunder å kontakte deg på flere måter, for eksempel via telefon, meldinger eller ved å be om pristilbud.

 • Hvordan kan jeg nå ut til flere kunder med Google Min bedrift?

  Med Google Min bedrift kan du tiltrekke og nå ut til kunder når de søker etter bedriften din på Google. Med en bedriftsprofil blir du synlig på Google Søk og i Google Maps, og du kan svare på anmeldelser, legge ut bilder av produkter eller spesialtilbud samt legge til eller endre bedriftsopplysninger. Med et bedriftsnettsted på Google kan du vise frem bedriften din på en profesjonell måte på nettet og fremheve bilder og bedriftsopplysninger på en fin måte. Ut fra statistikken kan du finne ut hvordan du kan oppnå økt kundeengasjement, og dermed også bedre resultater, og du kan oppmuntre til mer interaksjon ved å kommunisere med kundene dine i Kunder-fanen.

 • Har Google Min bedrift en mobilapp?

  Ja, og den er gratis. Du kan gjøre alt du allerede gjør i nettversjonen din – og mye mer – med Google Min bedrift-appen. Med forbedrede funksjoner er det lettere å lage en unik bedriftsprofil uansett hvor du er.

 • Hva er forskjellen mellom Google Min bedrift og tjenester som Google Steder for bedrifter, bedriftsprofil på Google, Google-oppføringer og sidene i Google+ for bedrifter-tjenesten?

  Med Google Min bedrift kan du dra nytte av bedriftens tilstedeværelse på Google. Med en Google Min bedrift-konto kan du administrere og oppdaterer bedriftsprofilen din og lage et nettsted for å tiltrekke og nå ut til flere kunder. Google Min bedrift-bedriftsprofilen omfatter det som tidligere ble kalt Google Steder for bedrifter, Google-oppføringer og sidene i Google+ for bedrifter-tjenesten.

 • Hva koster det å bruke Google Min bedrift?

  Alle kan faktisk bruke Google Min bedrift helt gratis. Du kan også finne ut mer om hvordan du kan skape vekst i bedriften din med Google Ads, ved å gå til dette nettstedet.

 • Bør jeg bruke Google Min bedrift hvis jeg allerede har et nettsted?

  Ja! Den kostnadsfrie bedriftsprofilen din på Google er et supplement til nettstedet ditt ved at det eksisterende bedriftsnettstedet blir mer synlig på Google Søk og i Google Maps. Du kan til og med legge til en link til nettstedet i bedriftsprofilen.

 • Hva må jeg ha for å kunne opprette et bedriftsnettsted?

  Når du har registrert deg for en kostnadsfri Google Min bedrift-konto, henter den kostnadsfrie nettstedsbyggeren vår opplysninger fra bedriftsprofilen din og genererer automatisk et enkelt, profesjonelt nettsted. Deretter kan du legge til bilder eller velge blant en rekke ulike maler – helt gratis – for å tilpasse nettstedet slik at det gjenspeiler bedriften din.

 • Kan jeg fortsatt bruke Google Min bedrift selv om bedriften min ikke har noen butikkfront?

  Ja. Enten du driver bedriften din hjemmefra eller oppsøker kundene direkte, kan du legge inn bedriftsinformasjonen som blir vist på Google, med eller uten fysisk adresse.

 • Hvorfor må jeg bekrefte bedriften min?

  Godt spørsmål! Når du bekrefter bedriften din, får vi sjekket at du er den rettmessige eieren av bedriften, slik at du har tillatelse til å administrere bedriftsprofilen din på Google. Vi tar sikkerheten din på alvor, og vi ønsker ikke at andre enn du skal kunne oppdatere bedriftsprofilen din.

 • Hvordan bekrefter jeg bedriften min?

  Det er enkelt: For de fleste bedrifter er det mulig å bekrefte eierskapet via telefon, SMS eller ved å be om å få tilsendt et postkort til adressen din fra Google. Finn ut mer om hvordan du kan bekrefte bedriften din, her.

 • Hvordan kan jeg få en e-postadresse til bedriften?

  Du kan få en e-postadresse med bedriftens domenenavn, for eksempel dittnavn@dinbedrift, til deg selv og alle i teamet ditt ved hjelp av Gmail fra G Suite, som er et bedriftsverktøy fra Google. Med en e-postadresse for bedriften kan du skape tillit hos kundene. Du kan dessuten lage e-postaliaser, for eksempel hjelp@dinbedrift og salg@dinbedrift, for kundehenvendelser. Finn ut mer om hvordan du skaffer deg en e-postadresse for bedriften med G Suite.