SOS Children's Villages

SOS-barnebyer tok i bruk Google Ads-verktøy for å få mest mulig ut av Ad Grants-kontoen sin.

Markedsføringsmål

  • Øk antallet donasjoner
  • Øk bevisstheten rundt organisasjonens mål
  • Bli synlig på nettet

Resultatberegninger

Over 100 %

flere nettstedbesøk per måned

40 000

månedlige donasjoner (INR)

30 %

økning i nettstedtrafikken per år

Rask oversikt

Sted: New Delhi, India www.soschildrensvillages.in

Formål

SOS-barnebyer er en uavhengig, ikke-statlig organisasjon for sosial utvikling som har gitt barn i India familiebasert omsorg siden 1964. I dag bor mer enn 6600 barn og unge i 32 SOS-barnebyer og 27 SOS-ungdomsboliger i landet.

Markedsføringsmål

SOS-barnebyer var ikke en Internett-kyndig organisasjon før de opprettet en Google Ad Grants-konto. Organisasjonen lager Google Ads-kampanjene sine ut fra markedsføringsmål. De bruker også ulike Google Ads-verktøy og følger gode fremgangsmåter anbefalt av Google Ad Grants-teamet for å nå målene sine.

Prosess

SOS Children's Villages bruker gratis Google Ads-verktøy for å administrere Ad Grants-kontoen sin. De gjennomgår og implementerer forslagene på Muligheter-fanen og anbefaler dette verktøyet for andre Ad Grants-mottakere med begrensede ressurser. I tillegg legger SOS-barnebyer jevnlig til relevante søkeord i kampanjene sine og bruker annonsetekst som fremhever hovedbudskapet, for å målrette mot publikum og generere kvalifisert trafikk til nettstedet sitt.

Effekten av Google Ad Grants

Etter at SOS-barnebyer lanserte en Ad Grants-konto, har antall månedlige besøk på nettstedet deres økt fra 3000 til 8000, og de får i gjennomsnitt INR 40 000 i donasjoner per måned via Ad Grants-annonsene sine. Med konverteringssporing kan organisasjonen måle effekten av kampanjene sine, få innsikt i hvilke handlinger brukerne utfører etter at de har klikket på organisasjonens annonser, og se hvilke kampanjer som bringer inn flest donasjoner. De bruker disse dataene for å sikre at dagsbudsjettet blir satt av til de mest effektive kampanjene. SOS-barnebyer benytter dessuten nettstedslinker for å markedsføre sider på nettstedet deres som brukes for å generere engasjement, for eksempel donasjonssiden.

«Med Ad Grants kan organisasjoner med begrensede ressurser nå målene sine og nå ut til den riktige målgruppen.»
Kanchan Sen, leder for individuelle partnerskap, finansieringsutvikling og kommunkasjon, SOS-barnebyer