Kiwis for Kiwi

Kiwis for kiwi økte trafikken til nettstedet sitt med 105 % ved å bruke søkeordplanleggeren i Ad Grants-kontoen sin.

Markedsføringsmål

  • Øk trafikken til nettstedet
  • Bli mer synlig på nettet og øke merkevarebevisstheten

Resultatberegninger

105 %

økning i trafikken til nettstedet

25 %

økning i antallet Google-henvisninger

Rask oversikt

Sted: New Zealand www.kiwisforkiwi.org

Formål

Kiwis for kiwi™ hjelper lokale organisasjoner og interessegrupper som arbeider for å beskytte kivifuglen og fuglens naturlige tilholdssted. Organisasjonen sørger for finansiering, opplæring og ressurser til prosjekter for bevaring av kivifuglen og skaffer frivillige til de ulike prosjektene. Sammen har de som mål å skape engasjement, opplyse offentligheten og prøve å få hele befolkningen på New Zealand til å kjempe for kivifuglen og bli med i Kiwis for kiwi™.

Markedsføringsmål

I løpet av de siste to årene har Kiwis for kiwi™ opparbeidet seg en lojal, men smal tilhengerskare. Trafikken til nettstedet stagnerte, og organisasjonens medlemstall økte heller ikke. Kiwis for kiwi™ valgte å delta i Google Ad Grants-programmet for å bli mer synlig på nettet og nå ut til en større målgruppe. Organisasjonen ønsket å finne en måte å generere mer trafikk til nettstedet sitt på for å opplyse befolkningen, etablere kontakt mellom enkeltpersoner og partnerorganisasjoner og oppmuntre folk til å gi donasjoner.

Prosess

Kiwis for kiwi™ samarbeidet med et reklamebyrå for å lage kampanjer og søkeord i Google Ads-grensesnittet som gjenspeilet organisasjonens markedsføringsmål. Kontoen ble delt inn i tre forskjellige kampanjer (opplæring, merkevarebevissthet og måter å involvere seg på), og søkeordplanleggeren ble brukt for å generere søkeord som var relevante for de ulike kategoriene. Da organisasjonen hadde laget en generell liste, samarbeidet de med reklamebyrået for å avgrense termene slik at de gjenspeilet det organisasjonen tilbyr, og for at de skulle kunne kontrollere trafikken til nettstedet sitt.

Effekten av Google Ad Grants

Før Kiwis for kiwi™ hadde annonsert med Google Ad Grants i en måned, rapporterte organisasjonen at trafikken til kampanjene deres for pengeinnsamling hadde økt med 105 %, og at nettstedet deres hadde nådd en rekord på 12 000 besøkende. I løpet av de neste sju månedene økte trafikken fra Google Ads ytterligere med 25 %, og den utgjør i dag 80 % av organisasjonens samlede nettstedbesøk. Organisasjonen overvåker aktivt kampanjene sine og er begeistret over å oppnå en slik suksess og vekst. Kiwis for kiwi™ har snart vært Ad Grants-mottaker i ett år, og organisasjonen planlegger å ta i bruk konverteringssporing med Google Analytics for å få bedre innsikt i antallet donasjoner som kommer fra Google Ads.

«Med et begrenset markedsførings- og annonseringsbudsjett føler vi ofte at vi preker for menigheten. Med Ad Grants har Kiwis for kiwi fått en ny markedsføringskanal og mulighet til å nå ut til en ny målgruppe.»
Michelle Impey, administrerende direktør, Kiwis for kiwi™