Bli med på å forandre verden.

Bedre synlighet. Flere donasjoner. Flere frivillige. Det er resultatet av å dele budskapet ditt med dem som er mest tilbøyelige til å bidra.

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants-deltaker

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants-deltaker

«Med Google Ad Grants har vi klart å nå ut til tusenvis av bidragsytere landet over som hjelper oss med å skape endring gjennom bevisstgjøring.»
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Bli synlig i Søk

Nå ut til de viktigste menneskene.

Google Ad Grants viser søkeannonsene dine til folk som søker etter ideelle organisasjoner som din på Google, og hjelper deg med å nå ut til folk som ikke kjenner til formålet ditt fra før. Du kan dele budskapet ditt verden over eller fokusere på folk i nærheten. Med Google Ad Grants har du alltid kontroll.

Øk bidragene

La donasjonene strømme inn.

Med Google Ad Grants blir det lettere for folk å gi penger til formålet ditt. Jo lettere det er å donere, desto mer sannsynlig er det at folk gjør det.

Se hva som fungerer

Bedre innsikt for smartere annonser.

Når annonsene dine er aktive, kan du bruke Google Analytics og konverteringssporing for å se resultatene til annonsene dine. Hvilke søkeord gir best resultater? Hvilke annonser fører til donasjoner eller rekruttering av frivillige? Få svar på disse spørsmålene – og mange andre.