Enkel og sikker tilgang til alt innholdet deres

Lagre, del og samarbeid om filer og mapper fra alle typer mobilenheter, nettbrett og datamaskiner

Banner
Ikon

Innholdet ditt beskyttes, holdes privat og blir aldri brukt til personlig tilpasning av annonser

Med Disk får du kryptert og sikker tilgang til filene dine. Filer som deles med deg, blir proaktivt gjennomsøkt, og de fjernes dersom skadelig programvare, nettsøppel, løsepengevirus eller nettfisking blir oppdaget. Disk er dessuten integrert i nettskyen, noe som eliminerer behovet for lokale filer og gjør enhetene dine tryggere.

Banner
Ikon

Skybaserte samarbeidsapper gjør teamarbeidet mye enklere

Disk integreres sømløst med Dokumenter, Regneark og Presentasjoner, som er skybaserte apper der teamet ditt kan samarbeide effektivt i sanntid. Opprett og del innhold med teamet ditt fra dag én, uten å måtte bytte ut eksisterende verktøy.

Banner
Ikon

Integrering med verktøyene og appene teamet ditt allerede bruker

Disk integreres med og kompletterer teamets eksisterende teknologi. Samarbeid i Microsoft Office-filer uten å måtte konvertere filformater, og rediger og lagre mer enn 100 andre filtyper, for eksempel PDF-er, CAD-filer, bilder med mer.

Banner
Ikon

Med Googles AI- og søketeknologi kan teamet ditt arbeide raskere

Googles effektive søkefunksjoner er innebygd i Disk og gir enestående hastighet, ytelse og pålitelighet. Du får også funksjoner som Prioritet, som bruker AI til å forutsi hva du ser etter, og hente ut det mest relevante innholdet – slik at teamet ditt kan finne filer opptil 50 % raskere.

Banner

Bruk Disk på alle typer enheter

Disk fungerer på alle større plattformer, slik at du kan jobbe sømløst via nettleseren, mobilenheten, nettbrettet og datamaskinen.

Tusener av team bruker allerede Disk til å revolusjonere måten de jobber på

Ikon Ikon Ikon Ikon Ikon

Brukerne foretrekker Disk fremfor konkurrerende produkter

Kilde: G2.com, Inc., februar 2020

4,7

4,3

4,2

4,2


Disk integreres med verktøyene teamet ditt allerede bruker

La oss komme i gang

Ikon

For enkeltpersoner

Lagre, del og få tilgang til filene dine fra alle typer mobilenheter, nettbrett og datamaskiner – og du får de første 15 GB med lagring gratis.

Ikon

For team

Hjelp teamet ditt med å jobbe raskere ved hjelp av en skybasert samarbeidsplattform som gjør det enkelt å dele, lagre og få tilgang til filer.

Ikon

For bedrifter

Beskytt bedriftens data ved hjelp av forebygging av datatap, Arkiv for e-discovery og arkivering samt sikkerhetssenteret.

Ressurser