Enheter

Bruk de mangfoldige opplæringsressursene på nettet ved hjelp av datamaskiner som kombinerer hurtighet, enkelhet og sikkerhet.

Finn ut mer

Administrering

Du kan konfigurere, spore og administrere en gruppe Chrome-enheter sentralt, enten for en skole eller for en hel skolekrets, via en konsoll på Internett.

Finn ut mer

Brukerstøtte

Få brukerstøtte direkte fra Google hele døgnet, sju dager i uken. Inkluderer ett års maskinvaregaranti.

Enheter

Chrome-enheter er en raskere, enklere og sikrere måte å dra nytte av alle fordelene ved teknologi på i stadig flere klasserom.

Chromebook er en bærbar datamaskin med lav vekt som starter opp på åtte sekunder, har batteri som varer hele skoledagen, innebygd sikkerhet og tilkoblingsalternativer for Wi-Fi og 3G (valgfritt).

Chromebox er en kraftig, kompakt skrivebordsenhet med allsidige alternativer for tilpassing.

Høy hastighet

Gjør mer. Vent mindre.

Chrome-enheter starter opp på sju sekunder og lar deg gjenoppta arbeidet umiddelbart, slik at tiden i klasserommet utnyttes mest mulig effektivt. Chrome-enhetene laster inn nettsider og programmer i ekspressfart.

Mobilitet

Dra på studietur i felten. Hold kontakten.

Chromebook kobles hurtig til skolens Wi-Fi-nettverk eller 3G-nettverk (valgfritt) ved oppstart. Batteriet varer hele dagen, og gjør det enklere for deg å fortsette arbeidet etter skoletid eller hjemme.

Sikkerhet

Antivirusprogramvare trengs ikke.

Chrome-enheter er bygd på teknologi som beskytter i dybden med flere lags beskyttelse mot skadelig programvare og sikkerhetstrusler. Siden filene lagres i nettskyen, er det ingen grunn til å bekymre seg for at leksene kan gå tapt.

Automatiske oppdateringer

Chrome-enheter blir stadig bedre.

Chrome-enheter oppdateres automatisk ved oppstart, slik at enheten alltid har den nyeste versjonen av Chrome-operativsystemet uten at du trenger å tenke på det. Det er ikke nødvendig med tidskrevende installasjoner, oppdateringer eller ny formatering.

Apper

Utdanningsverktøy i nettleseren.

Chrome-enheter har direkte tilgang til gratisprogrammene for produktivitet og samarbeid som inngår i Google Apps for Education, samt programmer som er tilgjengelige i Chrome Nettmarked og innhold på nettet. Du trenger ikke å kjøpe og installere komplisert programvare, og du har ingen cd-er å rote bort.

Synkronisering

Fortsett nøyaktig der de slapp.

Med Chrome-enheter lagres e-post, lekser og gruppeprosjekter trygt i nettskyen og kan åpnes fra hvor som helst. Så studentene trenger ikke å bekymre seg hvis de legger igjen Chrome-enhetene sine på skolen – de kan logge seg på en annen datamaskin og ta opp tråden igjen.

Tilbake til toppen

Administrering

Administrasjonskonsollen på Internett gjør det enkelt å implementere og sentralt administrere en gruppe Chrome-enheter og brukere.

Oppretting av brukergrupper

Velg bestemte retningslinjer, programmer og innstillinger for ulike brukergrupper. Del inn studenter etter klassetrinn eller emne. Skill mellom studenter og ansatte.

Forhåndsinstallering og blokkering av programmer

Sperr, godkjenn eller forhåndsinstaller programmer, utvidelser og nettadresser.

Sporing av enheter

Tildel enheter til bestemte studenter og ansatte, og få konfigurasjons- og bruksrapporter.

Administrering av brukertilgang

Kontroller hvem som bruker Chrome-enhetene dine: Du kan hindre eksterne brukere fra å logge seg på, deaktivere gjestemodus eller angi hvilke spesifikke brukere (som for eksempel lærere) som kan logge seg på en enhet.

Kontroll av nettverkstilgang

Angi nettverks- og mellomtjenerinnstillinger slik at brukere kan komme i gang på en enkel måte, og for å sørge for de er beskyttet av nettfiltre og brannmurer.

Tilpassing av brukerfunksjoner

Endre brukerinnstillinger som for eksempel synkronisering av bokmerker og programmer for ulike datamaskiner, og tilpass enhetene til skolens profil ved hjelp av egendefinerte Chrome-skrivebordstemaer.

Tilbake til toppen

Bruk av Chromebook

Det er enkelt og intuitivt å bruke en Chromebook. Chromebook kjører Chrome-operativsystemet, som ligner på den velkjente Chrome-nettleseren. Profesjonell utvikling trengs ikke. Ikke lenger behov for teknisk støtte som kaster bort tiden i klasserommet.

 • Start

  Åpne lokket og trykk på strømknappen for å komme i gang. Chromebook starter opp og er på nett på bare åtte sekunder.

 • Logg på

  Flere studenter kan dele Chromebook, men likevel få en personlig opplevelse ved å logge seg på. Surfing i inkognitomodus (ved å velge gjestemodus) kan deaktiveres av administratoren.

 • Programliste

  Studenter kan åpne programmene og bokmerkene sine samt nettleserloggen fra Ny fane-siden. Bruk Chrome-søkefeltet til å skrive inn en nettadresse, starte et søk eller hoppe til et bokmerke. Raskt.

 • Google Apps

  Studenter kan samarbeide om presentasjoner, skrive avhandlinger eller lage diagrammer ved å bruke de innebygde funksjonene i Google Apps for utdanning (valgfritt). Videonettprat i Gmail eller nettstedoversettelse er kun et klikk unna.

 • Utdanningsverktøy

  Lærere kan søke eller bla i Chrome Nettmarked for å finne de nettprogrammene de liker best, eller finne nye programmer som forbedrer læringen.

 • Innstillingsmeny

  Studenter kan bytte til 3G (valgfritt) på hjemreisen eller overvåke gjenværende batterinivå. Innstillingene i innstillingsmenyen kan konfigureres av studentene eller kontrolleres av administratorer ved hjelp av administrasjonskonsollen på nett.

Tilbake til toppen