Chromebook hos utdanningsinstitusjonen

KIPP LA Schools

«Vi slipper å installere programvare og formatere programmer og operativsystemer. Jo mindre administrasjon som kreves, desto flere datamaskiner kan plasseres i klasserommene og håndteres over tid.»

Last ned PDF

Matthew Peskay
Teknologidirektør

KIPP LA Schools

Crook County School District

«Vi slipper å bruke tid på installasjon av programvare og oppdateringer og formateringer. Det er bare å sette i gang – helt fantastisk.»

Last ned PDF

Bruce Hahn
Teknologikoordinator

Crook County School District

Astoria High School

«Det gjør undervisningen min bedre og gjør studentene mer interessert i emnene vi lærer om, fordi de får tilgang til informasjonen raskere og på en måte de er mer vant til.»

Jenny Newton
Lærer

Astoria High School

Thomas Jefferson High School

«Sammenlignet med andre datamaskiner tar det ikke lang tid å laste opp. Det er gjort på et øyeblikk.»

Sandy Leaders
Lærer

Thomas Jefferson High School

KIPP Bay Area Schools

«Klassen min holdes i sin helhet på nettet, og derfor har kurset endret form fra en direkte instruksjonsmodell til en mer interaktiv basismodell hvor studentene faktisk må tenke uavhengig, skape og samarbeide. Jeg tror definitivt at det er en bedre læringsmodell. Læringen har blitt mer autentisk.»

James Sanders
Lærer

KIPP Bay Area Schools

McDowell County Schools

«De kommer rett på nett, og vi slipper profesjonell opplæring i hvordan vi bruker operativsystemet. Vi kan komme i gang med å bruke enheten direkte, noe som er en stor fordel.»

Aaron Slutsky
Teknologidirektør

McDowell County Schools

Grace Lutheran

«Nettet endrer måten studentene kommuniserer på. Og vi må faktisk endre måten vi lærer fra oss på. Chromebook gjør hele verden tilgjengelig for studentene. De har menneskehetens kollektive kunnskap tilgjengelig med et tastetrykk.»

Last ned PDF

Peter Iles
Rektor

Grace Lutheran

Fessenden School

«Gi et barn en intuitiv datamaskin og spennende multimedieprogramvare, og se hvordan fantasien blomstrer. Chromebook og Google Apps gir denne kraftfulle kombinasjonen.»

Last ned PDF

Alexandra McMullen
Lærer

Fessenden School

Rocky River School District

«Sist onsdag brukte jeg og en annen person én og en halv time på å konfigurere 30 Chromebook-enheter. Forskjellen er enorm, og gjør at vi kan implementere Chromebook i en større skala. Jeg ville ikke engang vurdert å implementere like mange iPad-enheter.»

Dianna Foley, Ph.D
Administrerende direktør

Rocky River School District

Oregon High Desert Education Service District

«Vi gir enkelt og greit Chromebook-enhetene til studentene, og innen 20 minutter – uansett alderstrinn – er de på nettet og svarer på blogginnlegg, skriver og publiserer informasjon. Jeg har aldri før sett noe lignende.»

Rachel Wente-Chaney
Informasjonsdirektør

Oregon High Desert Education Service District

San Juan Unified School District

«Jeg anser Chromebook som et kraftig verktøy for den nettbaserte publiseringen vi ønsker at studentene skal gjøre i klasserommet. Lærere som har iPad, er faktisk litt misunnelige på lærere som har Chromebook.»

Joe Wood
Profesjonell læring og innovasjon

San Juan Unified School District

Leyden High School District

«Selv om Chromebook er relativt nytt, inneholder administrasjonskonsollen for Chromebook de verktøyene vi trenger – enkle ting som å kunne velge en mellomtjener og deaktivere gjestemodus, ta i bruk nettbaserte programmer og utvidelser og håndtere sperrelister for utvidelser. Å kunne gjøre alt dette fra et enkelt grensesnitt er kjempefint for oss.»

Jason Markey
Assisterende rektor

Leyden High School District

Fond du Lac School District

«Chromebook har i stor grad overgått forventningene vi har til en enhet for Fond du Lacs 1-til-1-initiativ. Chromebook er vår skaperstasjon for studentene – en nødvendighet for den kulturelle endringen i utdanningen fra et forbruksperspektiv til et kreativt miljø som støtter kritisk tekning.»

Fondy Tech Team

Fond du Lac School District

Chromebook for klasserommet

Enklere. Raskere. Sikrere. Chrome-enheter er enkle å administrere, og studenter og lærere kan gi enhetene personlig preg fra første stund. Derfor er de en ideell løsning for å dra nytte av fordelene ved Internett i klasserommet. Slik hjelper Chrome-enheter grunnskoler av alle størrelser:

1:1-programmer for skoledagen

Mange studenter og lærere har ikke klasseromsbasert tilgang til datamaskin eller Internett på grunn av høye kostnader eller logistikkutfordringer når det gjelder støtte til skolebaserte nettverk. Alt dette er nå endret. Med Chrome-enheter kan du blant annet:

 • skalere tilgang til nettet med datamaskiner som er enkle å bruke og distribuere
 • dele enheter med andre studenter, uten at maskinen må konfigureres for ulike brukere
 • dra fordel av kontinuerlig tilkobling og tilgang via integrert Wi-Fi og valgfritt 3G uten å være avhengig av skolenettverk.
 • administrere maskiner for hele utdanningsinstitusjonen, uansett hvor mange Chrome-enheter du har eller hvor de er i bruk.

1:1-læring på fulltid

Læringen stopper ikke når skoledagen slutter, så hvorfor begrense tilgang til programmer, samarbeidsverktøy og lekseressurser etter skoletid? Utdanningsgapet mellom skole og fritid kan nå reduseres med Chrome-enheter, som gir følgende fordeler:

 • Studentene får tilgang til nettet, programmene og filene uansett hvor de befinner seg, med enheter som er lette å bære med seg, har lang batterilevetid og som startes opp raskt
 • Lærere og studenter kan samarbeide om lekser og læring etter at skoledagen er avsluttet
 • Administratorer kan tildele og administrere én maskin for hver student hvert skoleår, uten behov for manuelt vedlikehold, sikkerhetsløsninger eller tidkrevende håndtering

Datamaskingrupper i klasserommet

Det har lenge vært tungvint å vedlikeholde datamaskingrupper i klasserommet. Når studentene flytter seg fra klasserom til klasserom, må enten være pålogget et sentralt nettverk eller nøye seg med den installerte (og vedlikeholdskrevende) programvaren på hver maskin. Nå får datamaskingruppene i klasserommet et nytt liv med Chrome-enheter, som tilbyr følgende:

 • muligheten til å dele maskiner nesten uten at maskinen må konfigureres for ulike brukere
 • en «tilstandsløs», personlig tilpasset opplevelse for alle studenter og lærere ved hjelp av pålogging
 • tilgang til en rekke utdanningsnettsteder, nettbaserte opplevelser og programmer som fremmer læring, samarbeid og kreativitet

Laboratorier og biblioteker

Bibliotekdatamaskiner kan være vanskelige å administrere – spesielt hvis de er tilgjengelige for utlån. Chrome-enheter gjør det enkelt for studieområder, laboratorier og biblioteker å tilby datatilgang på stedet og via utlån av maskiner. Dette har følgende fordeler:

 • enkel deling mellom brukere – krever ingen individuell konfigurering for hver bruker
 • et nettbasert læringsmiljø hvor uønskede nettsteder og programmer kan blokkeres
 • tilgang til lekser, samarbeidsprosjekter og læringsprogrammer – tilgjengelig med pålogging hvor og når som helst
 • enkel administrasjon og vedlikehold av maskiner som er fri for virus og skadelig programvare – uten behov for sikkerhetsprogramrettelser eller oppgraderinger