Funksjoner

Med Chrome er det enkelt å ta i bruk moderne HTML5 og nettbaserte programmer i klasserommet uten bekymring for om eldre nettlesere kan holde tritt.

Last ned Chrome MSI

Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Last ned Chrome MSI

Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Chrome MSI-pakke for Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Hastighet

Fart øker læringsutbyttet. Derfor er Chrome bygget for å være rask på alle måter: oppstart fra skrivebordet, innlasting av nettsider og kjøring av omfattende utdanningsverktøy. Chrome kjører raskt også på billigere maskinmodeller, slik at du kan spare penger ved å utvide levetiden til maskinvaren du bruker.

Sikkerhet

Google Chrome for utdanning bruker teknologi som for eksempel Safe Browsing og prosessisolering for å beskytte studenter og lærere mot skadelige nettsteder, virus, skadelig programvare og nettfiskingsangrep. Chromes skriptingsbeskyttelse på tvers av nettsteder gir økt sikkerhet mot nettsteder som prøver å angripe skolenettverk eller stjele brukeridentiteter.

Google Apps for utdanning

Chrome ble spesielt utformet for å optimalisere produktene som inngår i Google Apps for utdanning. Chrome støtter mange funksjoner som ikke er tilgjengelig fra andre nettlesere, blant annet versjoner av Gmail, Google Dokumenter og Kalender for bruk uten nettilkobling, samt skrivebordsvarsler og redigeringsfunksjoner som for eksempel dra-og-slipp og klipp-og-lim.

Enkel design

Chrome er enkelt å implementere og administrere. I stedet for å bruke tid på å holde orden på nettleserkonfigurasjoner og Internett-tilgang, kan IT-administratorer tilpasse og implementere Chrome etter aktuelle behov. De kan for eksempel håndheve bruk av bestemte utvidelser og programmer fra Chrome Nettmarked via grupperetningslinjer som gjelder for alle studenter, og gi lærergrupper standardtilgang til ulike programmer, utvidelser og nettsteder.

Tilpasningsmuligheter

Chrome Nettmarked inneholder hundrevis av utvidelser og programmer for utdannings- og samarbeidsformål som du kan kombinere med Chrome og distribuere til studenter og lærere. Med fullstendig HTML5-støtte uten operativsystemoppgradering kan studenter og lærere kjøre kraftfulle, skalerbare nettprogrammer på Windows, OSX og Linux.

Oppgraderinger

Når du implementerer Chrome, trenger du ikke oppgradere operativsystemet eller kjøpe dyre klientprogrammer for å forbedre ytelsen og sikkerheten. Kjør eldre programmer i Internet Explorer som vanlig, og implementer Chrome i hele utdanningsinstitusjonen for å håndtere resten.