GoogleAnalytics

Bli bedre til å analysere

Google Analytics tilbyr mange opplæringsressurser. Uansett om du ikke kjenner Analytics så godt eller er en erfaren bruker, finner du videoer og artikler som hjelper deg med å få mest mulig utbytte av Google Analytics.

Kom i gang

Sjekklisten for konfigurering og startveiledningen inneholder vanlige spørsmål kunder har ved konfigurasjon av kontoene sine og når de begynner å analysere data. Brukerstøtten har artikler for alle funksjoner og aspekter av Google Analytics, inkludert implementering, gode fremgangsmåter for analyse og feilsøking. Disse verktøyene gir deg rask innsikt, og kan hjelpe deg med å ta bedre forretningsbeslutninger.

Suksesshistorier

Lurer du på hvordan Analytics kan hjelpe deg med nettstedet ditt? Det finnes en rekke suksesshistorier fra kunder som kan inspirere deg og vise deg hvordan det kan gjøres. Les mer

Seminarer og videoer

Sertifiserte Analytics-partnere tilbyr regelmessig opplæring i Google Analytics. Velg blant kursene Innføring (101), Mellomtrinn (201) og Avansert (301). Ta en titt på kursene som tilbys i området der du holder til.

Videoer på den offisielle Google Analytics-YouTube-kanalen dekker alt fra nybegynneremner til avanserte emner. Vi vil gjerne at du rangerer videoene du ser, og forteller oss hva du ønsker å se mer av.