Rapporter for mobilnettsted

Ved å forstå mobiltrafikken til nettstedet ditt kan du få en indikasjon på hvorvidt du trenger å implementere dynamisk utforming (responsive design) eller om trafikken gjør det hensiktsmessig å lage et eget mobilnettsted. Når bruken av mobilenheter øker og forbrukermønsteret endres, blir analyse og optimalisering for mobil sentralt for strategien og suksessen din.

Mobil enhet

Oversiktsrapport: få et raskt overblikk over hvordan nettstedet ditt gjør det på mobilplattformer

Med oversiktsrapporten får du en oversikt over besøkende sortert etter hvorvidt de bruker nettstedet ditt på mobilenheter eller ikke. Du kan raskt identifisere hvor mye av trafikken som er mobil og se viktige beregninger knyttet til de besøkende, som fluktfrekvens og besøksvarighet, for å avgjøre om mobilopplevelsen på nettstedet ditt står til brukernes forventninger.

Finn ut mer.

Rapportering med mobil enhet: Finn ut hvilke mobile plattformer som fungerer best

Finn ut hvilke enheter besøkende bruker til å finne nettstedet, slik at du kan presentere merkevaren din i de beste formatene for disse enhetene. Google Analytics kan vise hvilke mobiloperativsystemer og spesifikke mobile enheter som sender besøkende til nettstedet, mobilappen eller siden i det sosiale mediet.

Finn ut mer

Kartoverleggsrapport: se hvor mobiltrafikken kommer fra

Når du viser statistikk etter sted (Kartoverlegg-fanen), får du innsikt i hvor mobiltrafikken for øyeblikket kommer fra, og du kan også forutse hvor trafikken kommer til å øke.

Finn ut mer