GoogleAnalytics

Analyse av innhold

Finn nettstedets toppinnhold og skjulte juveler med innholdsrapportene i Google Analytics. Du vil finne ut hvor ofte folk besøker hver side på nettstedet ditt, hvor lenge de blir og hvor ofte de konverterer. Du finner alle rapportene i innholdsdelen.

Nettstedsøk: Få besøkende til målene raskere

Når besøkende ikke finner det de leter etter, søker de. Med rapportering av nettstedsøk i Google Analytics kan du finne ut hva de besøkende virkelig leter etter. Finn manglende produktmuligheter, og få fortgang i tiden til konvertering.

Finn ut mer

Innbygd Analytics: Se hvordan besøkende flytter rundt på nettstedet ditt

Når du ser på Google Analytics-rapporter, er det noen ganger vanskelig å se hvordan besøkende navigerer på en oppgitt nettside. Bruk Innbygd Analytics for å analysere visuelt hvordan besøkende flytter rundt på nettstedet ditt.

Finn ut mer

Analyse av nettstedhastighet: Få innsikt i problemer før kundene dine gjør det

Vi vet alle hvor frustrerende et nettsted som lastes inn tregt kan være, og det kan til og med skade annonserings- og søkerangeringene. Se hvor lang tid det tar å laste inn med Nettstedhastighet-rapporten i Google Analytics. Finn og rett opp trege sider, og gjør de besøkende gladere.

Finn ut mer

Aktivitetssporing

Aktivitetssporing: Forstå hva besøkende gjør på nettstedet

Det er virkelige nyttig å forstå hvordan besøkende bruker sidene dine. Se hvordan de bruker Flash- og AJAX-elementer, eller klikker på koblingene for å laste ned produktbrosjyrer. Du kan til og med konfigurere aktivitetssporing for å ta en nærmere titt på adferden til de besøkende.

Finn ut mer

AdSense

Gjør AdSense-programmet mer effektivt

Med AdSense kan bloggere og innholdsutgivere gjøre penger på annonsene sine. Google Analytics kan importere AdSense-data direkte for å hjelpe deg med å vise annonsene dine på det beste stedet på nettstedet ditt.

Finn ut mer