GoogleAnalytics

Analytics for annonsering

Du har investert mye for å tiltrekke deg besøkende til nettstedet ditt. Men hvordan vet du at annonseringsprogrammene dine fungerer? Se på alle digitale kanaler – inkludert søk, banner, sosialt, bedrifter du har avtaler med og e-post – og se hvordan de påvirker konverteringsfrekvens og avkastning. Ta analysen et trinn videre med bransjens beste AdWords-integrering – inkludert for mobil- og bannerkampanjer.

Annonsering

Gjør søkemotormarkedsføringen mer effektiv

Søkemotormarkedsføring gir flere besøkende på nettstedet ditt. Med Google Analytics kan du se besøkendes adferd i sammenheng med SEM-kampanjene dine (på Google, Bing, Yahoo eller andre) og gjøre smartere budgivnings- og søkeordvalg. Hvis du bruker AdWords, kan du merke kampanjene dine automatisk og lett se eventuelle forskjeller i konverteringsfrekvenser for ulike annonseplasseringer eller destinasjonssider.

Finn ut mer

Bruk remarketing for å nå de rette kundene – raskt og enkelt

Med remarketing med Google Analytics kan du få verdifull informasjon om de som besøker nettstedet ditt og viser interesse for produktene og tjenestene du tilbyr. Deretter kan du vise dem målrettede annonser som samsvarer med det de leter etter – hvor som helst på nettet.

Finn ut mer

Forstå hvordan bannerannonsering gjør annonseringen din bedre

Finn ut hvor effektivt bannerannonsering kan være for å gjøre nye kunder oppmerksomme på nettstedet ditt. Fokusér på bestemte plasseringer, og forstå hvor effektive de er når du ønsker å tiltrekke deg de riktige besøkstypene. Integreringen med Google Displaynettverk (GDN) betyr at du kan bruke AdWords til å opprette og administrere kampanjer og deretter sette inn Google Analytics-tagger i GDN-markedsføringskampanjer for å måle resultatene.

Gi mobilkampanjer den oppmerksomheten de fortjener

Hvis du kjører mobilannonser eller bruker mobilapper, ønsker du å forstå resultatet. Mobilannonseplasseringer tiltrekker seg en spesiell type besøkende, og med Google Analytics ser du hvordan de fungerer Du kan ordne data etter enhet, måle annonseresultater og optimalisere både mobilnettstedet og det vanlige nettstedet ved å bruke kjente beregninger som tid på nettsted, fluktrate og konverteringsfrekvens.

Finn ut mer

Se hvordan annonsekampanjene dine fungerer sammen, med multikanalstrakter

Du annonserer i flere digitale kanaler – SEM, banner, sosialt, bedrifter du har avtaler med og flere – og det er viktig å forstå hvilken rolle hver enkelt spiller og hvordan de fungerer sammen for å øke antall kunder og konverteringer. Med Multikanalstrakter får du et fullstendig bilde av hvilke kanaler som fungerer best og hvilke som er minst effektive. Dermed kan du optimalisere og forbedre programmer for digital markedsføring.

Finn ut mer

Med Kampanjemåling får du oversikt over hva som fungerer og hva som ikke gjør det

Mål kampanjer i alle kanaler for å se hvilke markedsføringsaktiviteter som virkelig gir resultater. Vis rapporter segmentert etter kanal, og se data umiddelbart i kontoen bare minutter etter at en kampanje har startet. Du kan se deltakelses- og konverteringsaktivitet for alle koblinger du merker, inkludert e-post og bannere. Du kan også spore kampanjer utenfor Internett som leder brukere til nettstedet ditt.

Finn ut mer