Isabel Raad og Kristin Gjelsvik:

Møtes til bloggdebatt etter Vixen-bråk

I kveld er det duket for en ny omgang av «Debatten».

SKAL I ILDEN: Toppbloggerne Isabel Raad og Kristin Gjelsvik er blant dem som dukker opp i kveldens sending av NRK-programmet «Debatten». Foto: NTB Scanpix/ Andreas Fadum/ Se og Hør
SKAL I ILDEN: Toppbloggerne Isabel Raad og Kristin Gjelsvik er blant dem som dukker opp i kveldens sending av NRK-programmet «Debatten». Foto: NTB Scanpix/ Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste fikk nok med seg helomvendingen under årets Vixen Awards, hvor toppblogger Kristin Gjelsvik (33) kom med en tordentale rettet mot Sophie Elise Isachsen (25). Talen kom etter at Gjelsvik stakk av med prisen for «Årets sterke mening». Bare noen få minutter tidligere hadde Isachsen vunnet prisen for «Årets business».

33-åringen fyrte løs fra scenen til delte meninger fra salen.

- Det er viktig å skrike høyt når man ser noe man er veldig uenig i, og når man ser at det kan skade mange der ute. Også må jeg si at det er et paradoks at den samme bloggeren og det foretaket som jeg valgte å ta tak i i fjor - som er grunnen til at jeg står her i dag - vant prisen for «Årets business» og har muligheten til å vinne «Årets blogger», var noe av det Gjelsvik uttalte mens hun siktet til Isachsen.

Se hele Gjelsviks tale i videoen under.

Etter tordentalen fortalte Isachsen til Se og Hør at hun blant annet syntes det var synd at Gjelsvik benyttet talen sin til å «snakke dritt om henne».

Duket for ny debatt

Gjelsviks tordentale kommer om lag ett år etter at hun gikk ut i en video på bloggen sin og kalte Isachsen for «Norges dårligste og farligste forbilde». Videoen satte raskt i gang en stor debatt blant Norges bloggere og influensere, og førte til at flere av dem møttes til NRK-programmet «Debatten». Der diskuterte de hva man skal dele med følgerne sine og ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.