- «Komikerfrue» fremstår som en surpomp

Kjendisblogger og småbarnsmamma Marna Haugen kritiserer Marianne Aulies avgjørelse om å amme datteren Lillemor (3). Nå slår kunstneren tilbake.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kunstneren Marianne Aulie (43) avslørte i nyeste nummer av Se og Hør Extra at hun fremdeles ammer sin tre år gamle datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis - til daglig kalt Lillemor.

– Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer, sier Marianne til bladet.

Se Aune Sands video av Marianne Aulie som ammer datteren øverst i saken.

Uttalelsen har skapt mye oppsikt, og toppbloggeren Marna Haugen (33), som går under bloggnavnet «komikerfrue», publiserte søndag et kritisk blogginnlegg rettet mot Aulie.

Innlegget heter «Kan noen kjøpe Aulies bilder så hun får råd til å kjøpe melk?» der Marna - som også er kjent fra TV 2 Bliss-serien «Bloggerne» - går hardt ut mot kunstnerens amme-vaner.

«Jeg vet ikke helt jeg, når jeg ser en fireåring stå på en stol med neglelakk på tærne og ammer moren sin så begynner jeg å lure på hvem det er som egentlig trenger denne ammingen. Er det virkelig barnet eller er det mor som ikke klarer å gi slipp?», skriver «Bloggerne»-stjernen i innlegget sitt.

Les hele blogginnlegget til Marna Haugen her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.