Norges rikeste under 30 år:

Gustav Magnar (24) er Norges rikeste

Har en formue på over 11,1 milliarder kroner.

NORGES RIKESTE: Laksearving Gustav Magnar Witzøe (24) troner formuetoppen i Norge. Foto: Gustav Magnar Witzøe / Instagram
NORGES RIKESTE: Laksearving Gustav Magnar Witzøe (24) troner formuetoppen i Norge. Foto: Gustav Magnar Witzøe / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Laksearving Gustav Magnar Witzøe (24) troner formuetoppen i Norge. Det viser tall fra skattelistene for 2016, som ble offentliggjort fredag morgen.

I 2015 lå Witzøe jr. fortsatt stabilt på inntektstoppen, hvor han var god for 9,8 milliarder kroner. Tall fra 2016 viser at han har en formue på 11,1 milliarder kroner, noe som er en økning på 1,3 milliarder sammenlignet med året før.

Samtidig har 24-åringen en inntekt på intet mindre enn 147 millioner kroner.

Norges yngste milliardær

Gustav Magnar har også tidligere herjet listen over de rikeste unge i landet.

Det var mot slutten av 2011 at trønderen fikk overført nær samtlige aksjer fra farens selskap Kverva, noe som på den tiden gjorde 24-åringen til Norges yngste milliardær.

I 2013 var han blant annet god for nær 3,4 milliarder kroner, og på tross av en kraftig reduksjon av ligningsformuen året etter hadde unggutten fortsatt nok til salt i grøten i 2014 - med en formue på 414 millioner kroner.

Witzøe jr. har gjort seg bemerket for å være særdeles mediesky, men deler titt og ofte bilder fra sin egen hverdag på Instagram, hvor han har nærmere 15 000 følgere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.