Stengel: - Jeg signerer ny kontrakt

En Herman Stengel i storform sier at han vil signere ny kontrakt med Vålerenga etter storseieren mot Viking i Stavanger.

FORLENGER: Herman Stengel signaliserer at han ønsker å skrive under på ny kontrakt. Søndag storspilte han nok en gang da Vålerenga slo Viking 7-1 i Stavangr.Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
FORLENGER: Herman Stengel signaliserer at han ønsker å skrive under på ny kontrakt. Søndag storspilte han nok en gang da Vålerenga slo Viking 7-1 i Stavangr.Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Det er to forskjellige stemninger i mixed zone på Viking stadion. I den ene garderoben er det bekmørkt. I den andre høres vill jubel. Viking har nettopp gått på sitt verste hjemmetap noen gang. 1-7 hjemme mot Vålerenga. Neste sesong blir det Obos-liga-spill for laget fra Stavanger.

I Vålerenga derimot, er det en lys hverdag etter en ellers så grå sesong. Tre strake seire, 15-2 i målforskjell. Like mange som de har scoret på sine 13 foregående. Felles for de tre siste kampene, er at Herman Stengel har startet, og storspilt. Tre mål og to målgivende er fasiten på de siste tre kampene.

«Kontraktsforhandlinger eller ei, at Stengel ikke har spilt mer er intet mindre enn skandaløst. Dominant.» , skrev Mjøndalen-spiller og Eurosport-ekspert Christian Gauseth på Twitter etter 3-0 seieren mot Haugesund 12. oktober.

- Sånt bryr jeg meg ikke noe særlig om. Jeg må gjøre jobben selv. Slike fotballeksperter bommer med mye, gitt. Man får håpe at de treffer med dette, men. Jeg går ut på banen for å levere, og må bare fortsette å utvikle meg. Klarer jeg det kan dette bli veldig bra, sier Herman Stengel til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.