- Vi må holde motet oppe

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Det siste døgnet har vært som en film som jeg ikke kommer ut av, fortalte 36-årige Ada Sofie Austegard da hun snakket med Dagbladet seint i går kveld. Gårsdagens leteaksjon ga ingen nye spor etter Stine Sofie Sørstrønen (8) og venninnen Lena Sløgedal Paulsen (10).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Datteren Stine Sofie Sørstrønen (8) og venninnen Lena Sløgedal Paulsen (10) ble sist sett da de fredag kveld klokka 19.30 badet i 3. Stampe i Baneheia i Kristiansand. Begge jentene beskrives som svært utadvendte, sosiale og selvstendige for alderen.

Stine Sofie kommer fra Grimstad, mens venninnen er fra Gimlekollen i Kristiansand.

På pappabesøk

Vissheten om at ingen vet hvor de to jentene befinner seg har vært tung å forholde seg til for alle de pårørende. Jentenes helgebesøk hos sine biologiske fedre ble brått endret fra lystig badelek til en alvorlig hendelse.

Politiet vil nødig svare på spekulasjoner om hvorvidt de tror det kan utvikle seg til en kriminalsak.

- Vi har ingen holdepunkter for å tro noe slikt, sier politiinspektør Ole Hortemo.

- Men vi holder alle muligheter åpne, legger han til.

Erfarne etterforskere finner det oppsiktsvekkende at det ikke er funnet ett eneste spor etter jentene, trass i en svært omfattende og intens leteaksjon til lands, vanns og i lufta.

- Gi oss svarene!

Ada og hennes nye ektemann Hans Christian Brekke (44) stiller opp for å oppfordre alle som kan vite noe om jentenes forsvinning, til å melde fra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.