Hagen-saken

VG:Anne-Elisabeths blod funnet i huset

Politiet bekrefter nye detaljer.

HOLDER SEG TIL HYPOTESEN SIN: Politiet tror at forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen er blitt drept. Video: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VG melder at kriminalteknikere fant små mengder blod under åstedsundersøkelsene i Hagen-boligen.

Blodet stammer fra Anne-Elisabeth Hagen. Det bekrefter politiet overfor avisa.

Politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt forklarer at de velger å kommentere funnet nå, for å unngå ytterligere spekulasjoner.

- Funnet er ikke nødvendigvis spesielt oppsiktsvekkende, siden hun bodde der. Men det er en naturlig del av vår jobb å finne ut av hvilken betydning sporet har for saken vi etterforsker, sier til VG.

Dagbladet har vært i kontakt med Hagen-familiens bistandsadvokat, Svein Holden. Han opplyser at familien ikke ønsker å kommentere saken.

Ett år har gått

Torsdag 31. oktober er det ett år siden Hagen forsvant fra boligen i Lørenskog, som hun delte med ektemannen - forretningsmannen og milliardæren Tom Hagen.

Forsvinningen ble først kjent for offentligheten 9. januar, da politiet gikk ut og bekreftet at Hagen hadde forsvunnet fra sitt hjem i Sloraveien på Fjellhamar ti uker tidligere. Det skriver NTB.

Ingen er siktet i saken, og det har ennå ikke kommet et livstegn fra den savnede 69-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.