Drepte barna fordi de ødela sexlivet

Dømt til livstid, med en minstetid på 32 år.

DREPTE SINE EGNE BARN: Louise Porton ble beskrevet som ond og kalkulert av dommeren under rettssaken. Foto: Warwickshire Police / NTB Scanpix
DREPTE SINE EGNE BARN: Louise Porton ble beskrevet som ond og kalkulert av dommeren under rettssaken. Foto: Warwickshire Police / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble Louise Porton (23) fra Warwickshire i England funnet skyldig i drap på sine egne døtre, Lexi Draper (3) og Scarlett Vaughan på 17 måneder, i fjor. Hun ble dømt til livstid i fengsel, med en minstetid på 32 år, melder The Guardian.

Ifølge aktor Oliver Saxby var motivet for drapene at de ødela sexlivet hennes. De «var i veien for at hun kunne gjøre som hun ville, når hun ville det, og med hvem hun ville», fortalte han retten i Birmingham - som var enige.

Flere forsøk

- Dette var uskyldige små barn, som var sårbare og burde ha kunnet stole på at deres egen mor ville beskytte og pleie dem. Isteden tok du deres unge liv, sa dommer Amanda Yip til mora i retten på fredag, og beskrev handlingene hennes som «onde og kalkulerte».

Dommeren sa også at Porton ikke har en pasientjournal eller noen psykiske lidelser som kan forklare det som har skjedd.

- Du skviset livet ut av begge døtrene dine, og ringte ambulansen først da du visste at de var døde. Jeg er sikker på at du hadde til hensikt å drepe dem begge i dødsøyeblikket. Hvorfor du gjorde dette, kan bare du vite, fortsatte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.