Døde av flere stikk i overkroppen i masseslagsmål i Bergen

Én person er siktet for drap, og til sammen ti er pågrepet etter et drap på en bensinstasjon i Bergen fredag kveld. Politiet har drapet på video.

DRAP: En mann er død etter å ha blitt knivstukket på Danmarks plass i Bergen fredag 15. februar. Flere menn i 20- og 30-årene skal være pågrepet, og politiet orienterer om etterforskningen. Video: NTB/Scanpix Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann i slutten 20-åra ble i går kveld knivdrept under et masseslagsmål like utenfor en Circle K-bensinstasjon på Danmarks plass i Bergen.

En person er nå siktet for drap, og til sammen ti personer er pågrepet.

Vest politidistrikt holdt klokka 15.00 lørdag en pressekonferanse med siste nytt i drapssaken.

- Vi er ennå i en tidlig fase. På fredag 21.30 fikk politiet inn melding om at det pågikk et slagsmål på Circle K på Danmarks plass i Bergen. Flere personer er involvert, og i forbindelse med slagsmålet ble en person knivstukket. Han ble fraktet til akuttmottaket på Haukeland hvor han ble erklært død klokka 22.22, sier politiadvokat Trond Eide.

- Har drapet på video

- Avdøde vil bli obsudert på mandag. Han er en mann født i 1990. Dødsårsaken synes å være flere stikk i overkroppen. Politiet har pågrepet til sammen ti personer, siktelsen er kroppskrenkelse. En av dem er siktet for drap på bakgrunn av sakens opplysninger, sier Eide.

Det er overvåkningskameraer på stedet, der politiet har tatt beslag i opptakene. Politiet har brukt både overvåkningsbildene og vitnebeskrivelser til å ta ut siktelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.