Nye matvarer

Tidenes lanseringssuksess er snart tilbake

Hansas Mango-IPA er snart tilbake - både i boks i butikk - og på kran.

SUKSESS: Hansas Mango IPA fløy ut av butikkhyllene i fjor. Nå er ølet tilbake - både i butikk og på tappekran. Foto: Hansa Borg Bryggerier
SUKSESS: Hansas Mango IPA fløy ut av butikkhyllene i fjor. Nå er ølet tilbake - både i butikk og på tappekran. Foto: Hansa Borg Bryggerier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En av fjorårets største ølsuksesser var Mango IPA fra Hansa. På kort tid ble markedet støvsugd for de 280.000 halvlitersboksene som ble produsert, en lanseringsuksess uten sidestykke.

- Aldri før har vi erfart en liknende etterspørsel som den vi opplevde med Hansa Mango IPA, sa Stina Kildedal-Johannessen, kommunikasjonssjef i Hansa Borg Bryggerier til Dagbladet.

Nå er ølet tilbake.

Ikke bare i boks - men også på kran, forteller Kildedal-Johannessen.

Tilbake er også en annen av Hansas spesialølsuksesser, Chili Blonde. Også denne både i boks og på kran. Dette er tredje gang dette ølet lanseres, og det vil være i butikk fra uke åtte. Mango IPA er allerede tilgjengelig i bar og restaurant, og i butikk fra denne uka.

- Hvorfor fortsetter dere å lansere disse ølene i begrenset utgave i stedet for å ta dem inn i det faste sortimentet?

- Hansa Chili Blonde lanseres i år for tredje gang som et vår- og sommerprodukt både i dagligvare og uteliv, og det har vært en suksess, sier Kildedal-Johannessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.