TV3:

Per Sandberg og Bahareh Letnes til «Charterfeber»: - Ikke en aprilspøk

Sandberg vil verken bekrefte eller avkrefte, og viser til PST og iransk etterretning.

BLIR REALITY-STJERNER: TV3 avviser at meldingen om at Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i «Charterfeber» er en aprilspøk. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group
BLIR REALITY-STJERNER: TV3 avviser at meldingen om at Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i «Charterfeber» er en aprilspøk. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sverger at dette ikke er en aprilspøk, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group til Dagbladet.

Til høsten er Per Sandberg (Frp) og Bahareh Letnes nok en gang å se på skjermen, denne gangen som deltakere i realityprogrammet «Charterfeber». Dette melder TV3 i en pressemelding.

- Vi sa umiddelbart ja til å delta i «Charterfeber». Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning, sier Sandberg i pressemeldingen.

Han forteller videre at 2019 er et «mulighetsår» for paret.

- Vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser. Vi har virkelig fått kjenne på fordommer og her utfordrer vi igjen. Vi hadde ei fantastisk uke sammen.

- Spør etterretningen

Ifølge pressemeldingen har paret feriert på Gran Canaria og turistbyen Puerto Rico, der de ble fulgt av et kamerateam i ei uke. De skal ha ankommet øya på Valentinsdagen i år, og fylt uka med «alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk».

Per Sandberg bekrefter at han er å se på TV3 til høsten - men ikke at han deltar i «Charterfeber».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.