Michael Jackson

Angriper Jackson-nettverk: - Tragisk

Sheryl Crow turnerte med Michael Jackson. Nå snakker hun ut om overgrepsanklagene.

KONTROVERS: Wade Robson og James Safechuck har tidligere vitnet for Michael Jacksons uskyld. I den kontroversielle dokuserien «Leaving Neverland» maler de et helt annet bilde av poplegenden. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mars skapte dokumentaren «Leaving Neverland» furore. Her åpnet Wade Robson og James Safechuck opp om de angivelige overgrepene de skal ha blitt utsatt for som barn, av popstjerna Michael Jackson.

Dokumentaren ble særdeles omstridt, blant annet fordi Robson og Safechuck tidligere hadde vitnet for Jacksons uskyld, og fordi ingen fra Jackson-leiren kom til orde i dokumentaren for å kommentere påstandene fra de to mennene.

Nå tar artist Sheryl Crow (57) bladet fra munnen.

Turnerte med Jackson

Crow var korist under Michael Jacksons «Bad»-turné, fra 1987 til 1989, noen år før hun selv slo gjennom som artist. Ifølge «Leaving Neverland» fant seksuelle overgrep sted i forbindelse med turneen.

James Safechuck var bare ti år da han møtte Jackson, og ble invitert med på «Bad»-rundreise av sitt store idol.

Crow sier til The Guardian at hun stusset over Safechucks deltakelse på turneen.

- Han var en god gutt, og han var med oss hele tiden - hvilket var størstedelen av en 18 måneder lang turné. Jeg lurte alltid på: Hva i all verden gjør foreldrene hans?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.