«Farmen» 2018:

Lene (29) og Tonje (29) holder forholdet hemmelig. Her er årets «Farmen»-deltakere

- Det blir vanskelig å holde seg unna hverandre.

SKAL SIKRE TV-HØSTEN: Nok et knippe nordmenn er klare for TV 2s «Farmen»-univers. Blant årets deltakere finner vi blant annet ei blogger, en kjøkkensjef, en overtroisk fisker og et lesbisk par. Foto: Espen Solli / TV 2
SKAL SIKRE TV-HØSTEN: Nok et knippe nordmenn er klare for TV 2s «Farmen»-univers. Blant årets deltakere finner vi blant annet ei blogger, en kjøkkensjef, en overtroisk fisker og et lesbisk par. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FINNSKOGEN (Dagbladet): - Mange vil nok si at vi ikke er et stereotypisk lesbisk par. Folk kommer trolig å anse oss som venninner i stedet, forteller Tonje Frøystad Garvik (29).

Sammen med kjæresten - oslokvinnen Lene Sleperud (29) - utgjør hun en av de fjorten tv-klare nordmennene som har fått plass i TV 2s nyeste «Farmen»-univers. Helt siden slutten av juli har deltakerne bodd sammen innenfor et avsperret område i Grue kommune, der hensikten (som alltid) er å leve slik nordmenn gjorde for 100 år siden.

Av taktiske hensyn vil Lene og Tonje, som møter Dagbladet like før innspillingsstart, riktignok unnlate å fortelle de resterende deltakerne om kjæresteforholdet.

- Vanskelig å holde seg unna

- Som par kan vi fort bli oppfattet som en trussel for gruppa, og vi ønsker å bli kjent med folk som enkeltindivider. Målet er å stå sammen i en finale, forteller førstnevnte.

Jentene møttes for litt over to år siden, og bor begge i Oslo. Selv om paret har hatt en felles drøm om å delta i programmet som gjennom en halv mannsalder har vært TV 2s sikreste reality-kort, har de også et usagt mål for øye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.