Sulekha Geele:

- Følte meg mobbet bak kamera

Det ble med to ampre og svært intense uker for den hjemsendte «Farmen»-deltakeren. Søndagens tvekamp var av det iskalde slaget.

ISFRONT: Det var ikke veldig god stemning mellom Grethe Enlid og Sulekha Geele inne på «Farmen»-gården. Søndag nådde det et klimaks da de møtte hverandre i tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
ISFRONT: Det var ikke veldig god stemning mellom Grethe Enlid og Sulekha Geele inne på «Farmen»-gården. Søndag nådde det et klimaks da de møtte hverandre i tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den andre «Farmen»-uka er over, og søndag var det Sulekha Geele (36) som måtte forlate gården etter å ha tapt i saging mot sin «bitre fiende» Grethe Enlid (49).

Den siste uka spesielt har det nemlig vært svært, svært dårlig stemning mellom de to - og også mellom Geele og Tina Teien (38), som valgte å trekke seg i tirsdagens episode.

- Hva skjedde, Sulekha?

- Jeg var veldig snill mot Grethe til tross for at hun slo meg under beltestedet. Hun gikk bak ryggen min, og påsto at jeg snakket om henne. Men selv støttet jeg henne. Jeg sa at hun var en flott dame. Høy og atletisk. Men hun påsto at jeg snakket dritt om henne.

- Skjøt meg fra siden

«Farmen»-innspillingen er omsider over, og Dagbladet kan derfor navngi alle involverte i denne saken uten å røpe programinnhold. Vi møter dem nemlig på finaleplassen i forbindelse med gjennomføringen av den store finalen.

Til Dagbladet er Grethe Enlid klar på at hun aldri har snakket «dritt» om Sulekha.

- Det eneste jeg har sagt er at det måtte bli enten meg eller henne som reiste. Det handlet rett og slett om min trivsel. Min og hennes personlighet gikk overhodet ikke overens, og tanken på at vi skulle bo sammen i ukevis var vanskelig å forestille seg. Da syntes jeg bare det var rettferdig at vi tok den kampen, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.