«Farmen» 2019:

Dette er årets utfordrere

Fire nye deltakere kommer inn på «Farmen» denne uka.

KOMMER INN: Børge Sundnes, Jens Ivar Simonsen, Silje Momrak og Veslemøy Bråten (i trillebåra) kommer denne uka inn på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
KOMMER INN: Børge Sundnes, Jens Ivar Simonsen, Silje Momrak og Veslemøy Bråten (i trillebåra) kommer denne uka inn på «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med tidligere år, får også årets «Farmen»-deltakere ytterligere konkurranse når fire nye personer ankommer tv-gården midtveis i sesongen.

I løpet av den kommende uka skal nemlig fire nye fjes, bedre kjent som «Farmen»-utfordrere, kjempe for å få bli fullverdige deltakere, men bare to av dem får bli igjen på gården.

Hvem disse blir er det de opprinnelige deltakerne på gården som bestemmer.

Her er årets «Farmen»-utfordrere:

Veslemøy Bråten (35):

Bor: Åmot.Fra: Sigdal.Sivilstatus: Singel.Yrke: Helsesportspedagog.Interesser: Strikking, friluftsliv, camping, baking, matlaging, møbelsnekring og hagearbeid. Ønsker å være en god venn.

35 år gamle Veslemøy Bråten har flere ganger fått spørsmål om ikke hun burde melde seg på «Farmen». Det var imidlertid ikke før i år det føltes riktig, og denne gangen var det hennes kreftsyke venninne som fikk henne til å melde seg på.

- Man får et ekstremt behov for å kjenne at man lever når noen nær deg rammes på den måten. Jeg er opptatt av å gjøre så godt jeg kan for henne, og da hun spurte om ikke «du kunne melde deg på, så kan jeg få tenke på noe annet», så var jeg ikke tvil, forteller Bråten til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.