Ressurser

Uansett om du nettopp har begynt å bruke AdWords Express, eller du har et spesifikt spørsmål, får du svar på spørsmålene dine her.

Vanlige spørsmål

Utvid alle Lukk alle
 • Hvor på nettet vises annonsen min?

  Annonsen din vises ved siden av Google-søkeresultater på nettet, mobiltelefoner, Google Maps og relevante partnernettsteder.

 • Kan jeg styre hvor i verden brukerne ser annonsen min?

  Hvis bedriften din har en butikkfront, kan annonsen din vises til brukere som har tatt med stedet der bedriften din holder til, i søket sitt (f.eks. «pizza Tromsø»), uavhengig av hvor brukerne befinner seg. Annonsen din kan også vises til folk i området ditt som søker etter det du tilbyr (f.eks. «pizzarestaurant»). Hvis bedriften din har en nettbutikk, kan du velge landene, områdene eller byene der annonsen din skal vises.

 • Må jeg ha et nettsted for å kunne bruke AdWords Express?

  Nei, men du må ha et sted annonsen din fører videre til. Med Google Min bedrift kan du opprette en side for bedriften din på Google+ på rundt ti minutter.

 • Hva er forskjellen mellom AdWords Express og AdWords?

  AdWords Express er en helautomatisk annonseringsløsning som er utviklet spesifikt for småbedrifter og ferske annonsører. Med AdWords Express opprettes det flere typer annonser for deg automatisk, og annonsene optimaliseres også kontinuerlig. Annonsene vises på Google, Google Maps og relevante partnernettsteder både på datamaskiner og mobilenheter. Du trenger ikke være ekspert på Internett-markedsføring, og du trenger heller ikke bruke mye tid på å administrere annonsekampanjene dine.

  AdWords er beregnet på bedrifter som ønsker flere funksjoner, flere rapporter, flere verktøy og mer kontroll over annonsekampanjene sine. Hvis du vil velge søkeord selv eller skrive flere annonser (f.eks. hvis du skal markedsføre flere produkter eller tjenester), og du har tid til å overvåke og administrere kampanjene dine aktivt, bør du satse på Google AdWords.

 • Hvordan registrerer jeg meg for AdWords Express?

  Med AdWords Express får du publisert den første annonsen din på nettet i løpet av noen minutter. Følg startveiledningen for AdWords Express for å finne ut hvordan du tilpasser annonsen din etter målene dine.

 • Kan jeg registrere meg for AdWords Warp Speed?

  Dette produktet testes for tiden ut i en annen galakse. Du får beskjed så snart det er trygt å bruke produktet på jorden.

Få hjelp raskt

Brukerstøtte

Du kan få hjelp med alt fra å konfigurere kontoen din til å administrere AdWords Express-kampanjer ved å bla gjennom delen med vanlige spørsmål og lese veiledninger.

Besøk brukerstøtten for AdWords Express

Bli med i brukerfellesskapet

AdWords Express-forumet

Still spørsmål, les svar og delta i AdWords Express-brukerfellesskapet. Her kan du få hjelp med det du lurer på, av andre som bruker AdWords Express hver dag.

Still et spørsmål

Lær nye ting

Lær med Google

Legg grunnlaget for suksess. Les tipsene våre for hvordan du får maksimalt utbytte av AdWords.

Finn ut mer

YouTube

Få tilgang til nyttige videooppdateringer ved å abonnere på YouTube-kanalen for Google-annonser.

Se videoer