Tilbake til Google startside

Legg til webadresse

Hjem

Alt om Google

    Annonser hos oss

» Legg til webadresse

    Fjern innhold

    Legg til Google-kobling

Legg til / oppdater webadresse

Vi legger til og oppdaterer webområder i registeret vårt hver gang vi "crawler" på Internett, og vi vil gjerne at du sender inn din webadresse. Vi legger ikke til alle webadresser som sendes inn, i registeret vårt, og vi kan ikke forutsi eller garantere når eller om de vil vises.

Angi den fullstendige webadressen, og ta med prefikset http:// foran. Eksempel: http://www.google.com/. Du kan også legge til kommentarer eller søkeord som beskriver innholdet på siden. Disse er bare til informasjon, og påvirker ikke hvordan siden registreres eller brukes av Google.

MERK: Du trenger bare å angi toppnivåsiden. Du trenger ikke sende inn hver enkelt side. Robotsøkeprogrammet Googlebot finner resten. Viktig: Google oppdaterer registeret regelmessig, og derfor er det ikke nødvendig å sende inn oppdaterte eller utdaterte koblinger. Døde koblinger forsvinner fra registeret vårt neste gang vi oppdaterer hele registeret.

URL:         
Kommentarer:

Fjern innhold fra Google-registeret

Google oppdaterer hele registeret automatisk med jevne mellomrom. Når vi "crawler" på Internett, finner vi nye sider, fjerner døde koblinger og oppdaterer koblinger automatisk. Utdaterte koblinger vil mest sannsynlig forsvinne fra registeret ved neste gjennomgang.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du fjerner bestemt innhold fra Google-registeret, kan du klikke her.

o ooO