GoogleAnalytics

Sosiale rapporter

Omveltningen i sosiale medier er her, og utvikles raskt. Måler du den? Med sosiale rapporter kan du måle effekten sosiale medier har på forretningsmålene og konverteringene dine. Integrerte nettdata og sosiale data gir en god oversikt over innholdet og fellesskapet.

Sosial

Mål effekten av sosiale medier på beregninger du er interessert i

Konverteringer-rapporten gir deg mulighet til å måle den konkrete verdien av sosiale medier. Den viser hvor mange konverteringer som kan føres tilbake til anbefalinger fra de enkelte sosiale nettverkene, og hvor mye disse konverteringene er verdt i rene penger. Koble den sosiale innvirkningen til beregningene du er interessert i, ved å konfigurere relevante mål for bedriften din.

Finn ut mer

Finn ut hvilke sosiale kilder som henviser engasjerte besøkende

Det er avgjørende å forstå hvilke fellesskap som er viktige for merkevaren din. Sosiale kilder-rapporten viser banen som besøkende fra sosiale nettverk tok gjennom nettstedet ditt. Rapporten viser også deltakelses- og konverteringsberegning for de enkelte sosiale nettverkene.

Finn ut mer

Finn ut hva de besøkende deler og hvor de deler det

Google +1 og andre funksjoner for sosial deling tilbyr en enkel mekanisme som besøkende kan bruke for å dele innholdet ditt med venner, slik at du får et større nedslagsfelt. Sosiale programtillegg-rapporten viser hvilke artikler på nettstedet ditt som deles oftest, og hvilke sosiale knapper brukerne klikker på for å dele dem (f.eks. «+1» på Google, eller «Liker» på Facebook). I tillegg viser aktivitetsstrømmen hvordan besøkende bruker innholdet ditt på andre nettsteder enn ditt eget.

Finn ut mer