Analyse av mobil

Å forstå de mobile nettstedene, appene og annonsene dine og hvordan de gir deg flere kunder, blir stadig viktigere. Med Google Analytics kan du foreta målinger av mobile nettsteder, apper og besøk fra nettaktiverte mobile enheter, inkludert smarttelefoner, vanlige mobiltelefoner og nettbrett. Vi hjelper markedsførere å nå gjennom på skjermer og enheter ved å gi dem innsikt i hvordan de skaper relevant innhold for kunder og får mest mulig ut av kampanjene sine. Sørg for at du kan lage målrettede og effektive markedsføringskampanjer som når frem til besøkende, uansett hvor de måtte være.

Mobil enhet

Analytics for mobilapper: mål verdien til appen din i alle ledd

Mobile plattformer endrer måten folk kommuniserer, arbeider og spiller på, og mye av veksten og den økende innovasjonen drives av mobilapper. Med Analytics for mobilapper kan du måle den fullstendige kundeopplevelsen av apper i hvert eneste ledd – fra oppdagelse og nedlasting til bruk og deltakelse. Rapportene er skreddersydd for mobilapputviklere og markedsførere, og fokuserer på det som er viktigst for dem.

Finn ut mer

Lag den beste brukeropplevelsen – uansett grensesnitt og enhet

Når du ser på statistikk etter sted (Kartoverlegg-fanen), får du innsikt i hvor mobiltrafikken for øyeblikket kommer fra, og forutse hvor trafikken kommer til å øke. Finn ut hvilke enheter besøkende bruker for å finne nettstedet ditt, slik at du kan presentere merkevaren din i de beste formatene for disse enhetene. Google Analytics kan vise hvilke mobiloperativsystemer og spesifikke mobilenheter som sender besøkende til nettstedet ditt, mobilappen din eller siden din i sosiale medier.

Finn ut mer

Måling av mobilannonser: forstå hvordan mobilplattformer tilfører verdi til bedriften din

Google mobilannonser vises på mobile enheter i søkeresultater, på nettsteder og i apper. Benytt dem for å presentere bedriften din til brukere mens de surfer på telefonene og nettbrettene sine. Etabler mål, få innsikt i mobilkonverteringer og bruk Google Analytics for å begynne å måle suksess i dag.

Finn ut mer.